Keskustelut Tekniikka 550xp vai g

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • 550xp vai g

  Oon ostattelemassa huskun 550xp sahaa mutta jäin miettimään tarvisinko kahvojen lämmitystä. En ole päässyt koskaan sellaisia testaamaan. Viimetalvena olisin kaivannut kyllä. Tuleeko ongelmia esim hanskat jäätyy puuhun kiinni kun sulaavat jne? Onko muilla ärsyttänyt vai onko vain kehuja?

 • Nuorimetsämies

  Onko sahassa yhtä huimat kierrokset kuin 560mallissa? Koneviesti oli mitannut siitä lähes 16tuhatta?

  tamperelainen

  Sanoisin että märillä keleillä kahvalämmitys on hyvä,varsinkin jos käyttä nahkahanskaa.Nitriili pysyy paremmin kuivana.Ei pakkaskeleilläkään mitään hanskojen jäätymisongelmia,ne pysyy kuivina lämpökahvoissa,Itsellä Dolmar 4600 kahvalämmityksellä ja vaijeikaasulla.Vaijerissa ei koskaa jäätymistä,vaikka en käytä siinä mitään jäätymisenestoa ja saha toisinaan yöpyykin talvisessa metsässä.Hankintahakkaajana olen kylläkin vähän aina ilmoja katsellut

  Nuorimetsämies

  Jostain syystä 340sahassa ei ollut mitään oiretta koskaan mutta 345e jäätyi vähän väliä kaasupohjaan vaikka oli vipu laite vielä. Alkaa taidot kehittyä joten mallia täytyy suurentaa. Onko tuo miten suuririski jos kärkipyörä räjähtää kuten monessa viestissä on puhuttu 550 sahan kohdalla? En noilla mopoilla ole sellaista saanu vielä tapahtumaan. Kun ei menis kaikki kuoretkin hajalle vaikka takuu varmaan toimii tuossa asiassa?

  huski

  silloinkun 0n kahvanlämmittimet niin on myös sähköinen kaasarin lämmitys?????olenkohan kuullut väärin??

  sawo

  Kyllä kannattaa ostaa kahvalämmityksellä.
  Märällä syyskelillä lämmitys on hyvä ja kun käyttää kumihanskoja niin pärjää pakkasillakin, ei tarvitse paksuja rukkasia.
  Nahkahanskat kyllä kastuu pakkasessa jos lämmitys on päällä.

  Nuorimetsämies

  Vaihdossa 340husku. Väliraha 550xpg sahaan 750euroo? Onko sielläpäin hinta?

  Nuorimetsämies

  Ostettu 550xpg. Voi sitä riemua mopon jälkeen. Käynti oli alkuun huonoa mutta parissa minuutissa parani ja käynti on varmaa eikä tyhjäkäynnillä tukehdu vaikka kävisi kuinka kauan.

  metsä eemeli

  Metsäopisto on käyttänyt 550 sahoja ja ovat olleet sahoihin tyytyväisiä.Noin 100 tunnin käytön jälkeen kierrokset vielä jonkun verran nousee.
  Ostin 550xpg.n ja vanha huski meni vaihdossa.Lähi päivinä pitää kokeilla miten koivut 550 kaatuu.
  Edelleen metsämökillä syksyä vietän

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)