Keskustelut Tekniikka 98 loppuuko?

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 87)
 • 98 loppuuko?

  Merkitty: 

  Länsiväylä otsikoi että 2018 loppuu 98 myynti. Millä sitte tosimiehet sahaa….jos loppuu

 • arto

  Esim Speedway- moottoripyörien männissä ei ole renkaita lainkaan……..Hui sie hasssuja haastat  …… kotarin koneita ne on ja varmana renkaat löytyy tarkistin soittamalla harrastajalle.

  Metsuri motokuski

  Nyt taidat arto saada jätkältä katkuisen palautteen. Speedway pyörien koneen valmistajia taitaa olla pari – kolme. Yleisin ja kuuluisin on Jawa. Liekö tarkoitit enduro – pyöriä. Siellä kotari on markkinajohtaja.

  Jätkä

  Joo – ei ole Kotareita näkynyt. Täytyy tosin lisätä, että Speedwaypyörissä ei käytetä ihan tavallisia polttoaineseoksia.

  Hussen Motocrossipyörätkin taitavat olla nykyisin KTM – tehtaan tekeleitä, samoin kuin Endurot.

  petep

  Taitaa Speedway-pyörät kukkua metanolilla.

  Jätkä

  ”Taitaa Speedway-pyörät kukkua metanolilla.”

  Niinpä ne ovat ainakin ennen ”kukkuneet” ja voiteluun on käytetty jotain muuta, kuin mineraaliöljyä.

  arto

  Hussen motocrossipyörätkin taitavat nykyisin olla KTM tehtaan tekeleitä….Tavallaan Husaberg osti itävaltalaisen KTM tehtaan vuonna 95. husse osti husabergin taas vuosi 2 takaperin. Samalla koneista tuli husqvarnoja

  Jätkä

  arto on niin HVA:n  vaikutuksen alainen, että joka paikkaan pitää tuputtaa vain ja ainoastaan Hussea. Aivopesu alkaa jo aiheuttaa hylkimisreaktion muissa palstalaisissa.

  arto

  …..Niin onko viisasta väittää polttomoottorin käyvän ilman puristusta(väitit että männässä ei ole renkaita lainkaan) se sai meissä valtavat naurut aikaiseksi. Miten voi ihminen olla ulalla koneista.

  petep

  Kävin katsomassa tälle talvea Jääspeedwaytä ja kyllä ne sinne metanolia kaateli tankkiin ja minä olin ihmeissäni. Aina oppii uutta.

  Tolopainen

  Se metanoli on sokeiden viinaa.

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 87)