Keskustelut Metsänomistus Aito ja ja alkuperäinen Anton Chigurh

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 33)
 • Aito ja ja alkuperäinen Anton Chigurh

  Tänään 27.10.2012 klo 21.00 TV4: Menetetty maa. Rooleissa mm. kylmäverinen palkkamurhaaja Anton Chigurh!

 • mehänpoika

  Pitää yrittää katsoa! Elokuvan kesto 2 tuntia ja 35 minuuttia noin myöhään illalla voi ottaa koville. Saanut 8 Oskari-ehdokkuutta ja 4 Oskari-palkintoa.
  Elokuvan esittelystä: Liewelyn löytää autiomaasta salkullisen rahaa. Tästä alkaa absurdi tapahtumaketju. Menetetty maa hämmentää, järkyttää ja naurattaa samanaikaisesti.

  Visakallo

  Anton Chigurh on elokuvahistorian ehkä vastentenmielisin hullu. Myös ulkonäkö on jokseenkin perseestä. Mitähän sellaisen ihmisen päässä mahtaa liikkua, joka on ottanut tämän nimimerkikseen?

  Peräkylän Tarzan

  Tänään taas samaan aikaan ja samalla kanavalla Iron Man! – Vai viekö vaalitulosten seuraaminen voiton? Kummassa lie enemmän jännitystä ja seikkailua?

  Visakallo

  Mihin muuten meidän oma Iron Man on kadonnut?

  hemputtaja

  ### Anton Chigurh on elokuvahistorian ehkä vastentenmielisin hullu. Myös ulkonäkö on jokseenkin perseestä. Mitähän sellaisen ihmisen päässä mahtaa liikkua, joka on ottanut tämän nimimerkikseen?
  Lähetetty: 1 h, 34 min sitten
  lähettäjä: Visakallo ###

  En nyt sanoisi ”vastenmielisin hullu”. On noita paljon vastemielisempiä. Mieluummin asialleen omistautunut ammattilainen. Tykkää työstään ja on hiukan vinksahtanut, kuten meistä aika moni.

  Karmivaa ajatella tyyppiä, joka – naama peruslukemilla, kumpparit lonksuen – tarpoo taimikossa kokemassa myyräpyydyksiä. Oheisvarusteena on vasara ja parin tuuman laudanpätkä. Hengissä oleva myyrä pistetään laudalle ja kevyt napautus vasaralla. Ilme ei värähdä.

  e-h

  Kun muistas tiistaina ottaa kameran mukaan ylispuu hakkuulle,veikkaan poistumaksi päälle 300m ha

  A.Jalkanen

  E-h, onko kyseessä ns. jatkuvan kasvatuksen hakkuu, kun poistuman arvio on noinkin muhkea?

  ACtä voitanee luonnehtia samaan tapaan kuin Halonen Tuomiojaa: fiksu ja älykäs, mutta seuraelämässä joskus hieman kulmikas. Nalle Wahlroosin kanssa myös jotain yhteistä: tuntee olevansa oikeassa, ei ymmärrä miksi ei tule ymmärretyksi.

  Peräkylän Tarzan

  ”Mihin muuten meidän oma Iron Man on kadonnut?”
  Lähetetty: 2 h, 38 min sitten
  lähettäjä: Visakallo

  Rautamies taitaa tauon jälkeen ilmestyä takaisin jälleen kerran jollakin uudella nimimerkillä. On aika herkkä itseensä kohdistuneesta arvostelusta, vaika soittaa aika estoitta suutaan toisista keskustelijoista. Jos leikkiin lähtee, se pitää myös kestää.

  e-h

  A ,J
  kohde on vanha rautatien pohja Pöljällä,otan muutaman kuvan yritän laittaa tänne,tietenkin mo luvalla,kommentoin myöh,terv metsien mies,

  A.Jalkanen

  Lue vielä Miisu ajatuksella minun luonnehdintani; se lienee (onneksi) lähempänä totuutta kuin sinun!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 33)