Keskustelut Puukauppa AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 443)
 • AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

  Merkitty: 

  Äkkiä käräjäoikeuden määräämä uhkasakko perintään! Puutavaran viennin pysäyttäminen hetkellä jolloin rahaa tehdään on anteeksiantamatonta! Vahingonkorvausvaatimukset täysimääräisenä perään! Suomalaisen yhteiskunnan riesa nykyään – AKT!

 • Tolopainen

  Teollisuudessa luottamusmiehet vahtivat henkilökohtaisia korotuksia, siellä hyväksytään vain muutaman kymmenen euron palkkaerot yleensä. Taistolaisten luottamusmiesten johtamissa valtion yhtiöissä oli ihme kyllä isot palkkaerot duunareiden välillä.

  Meillä taitaa enää elintarvikeliitto olla kommunistien käsissä. Niin ja Rakennusliitto mahdollisesti.

  AKT:n lakko on vastavalitun uuden puheenjohtajan tervehdys ja lipun nosto Suomen työtä tekevälle kansalle, että taistojen tielle hys hys, sieltä etätöistä.

  Arnold Layne

  Kaikki ammattiliitot on kommareitten perintöä. Kommunismi elää vasemmistolaisuutena, vihreytenä ja liittotoimintana Suomessa.

  Kalle Kehveli

  Ammattiliitot ovat syntyneet porvareiden sorrosta!

  Tolopainen

  Niin ja kun Neuvostoliitossa tai Kiinassa ei ole porvareiden sortoa ay-liike on kielletty.

  Metsuri motokuski

  Tuossa Keiteleen tapauksessa on käsittämätöntä että 15-20 % työntekijöistä on teollisuusliiton alaisia henkilöitä. Kuitenkin teollisuusliitto pakottaa yritystä tekemään yleissitovan sopimuksen kaikkien puolesta. Siis vajaa viidennes henkilöistä käskyttää muita henkilöitä . Onhan tuo vähän outoa. Akt sitten vielä painostaa osaltaan tähän.  Toivottavasti saavat sen miljoonan euron sakon koska hehän ovat laittomassa lakossa. Uskon kyllä että kylävainio joutuu vielä taipumaan jonkunlaiseen sopimukseen. Tulee niin kova paine muilta työnantajilta.

  jees h-valta

  Kyllä Arnold se kommunismin uhka jo voisi meillä hälvetä. Taitaa Kokoomuskin olla kommunistisempi kuin Vasemmistoliitto. Eihän täällä ole kuin viherpiiperopuolueet ja eiviherpiiperopuolueet.

  Tomperi

  Kannattaa käydä tutustumassa maihin joissa ihmisillä ei ole minkäänlaista järjestäytymisoikeutta. Sellaiset työ olot Suomeen halutaan?

  Tolopainen

  Mitkä mahdollisuudet oikeusvaltiolla on pakottaa liitto toimimaan lainmukaan. On aina lähdetty siitä, että liitto ei voi toimia laittomasti. Tällainen kommunistinen rajoittamaton lakko-oikeus on aivan järjetön.

  Kalle Kehveli

  Diktatuurissa lähes kaikki muu on kiellettyä paitsi kuoleminen, sitäkö Tollo haluaa.

  Keitele on joutunut tyhmyyksissään työnantajaliiton pelinappulaksi. Jos on vähänkään järkeä, ottaisi jo pipon pois päästä ja hyvittää tyhmyytensä vaikka 500€:n bonuksella per nuppi.

  Tolopainen

  Vapaa sopimisoikeus on perustuslaissa. Meillä on kehittynyt työlainsäädäntö, kyllä yritykset osaavat sopimukset tehdä ilman liittoakin. Miksi ei saa toimia perustuslain mukaan. Eduskunnan pitäisi korjata vanhat päätöksensä lainmukaisiksi.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 443)