Keskustelut Puukauppa Älä myy

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 95)
 • Tolopainen

  Röörillä on kalliit vakuutukset kun kaskosta sai tupla bonukset vaihdon takia, meni kokonaishinta lähelle 450€, valitan.

  Tolopainen

  Jos yhtiö tarjoaa tukista 74€, se ei liene kovin vakavarainen. En möisi.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Tulee hinnoista mieleen parinkymmenen vuoden takainen naapurin halkokauppa. Naapurin halot olivat hintavia, siksi hänellä oli aina varastossa tavaraa kovienkin pakkasten aikaan. Eräskin rouva joutui sitten 10 mottia hädän hetkellä tilaamaan. Mutta halvalla hän ne lopuksi sai, kun jäivät maksamatta. Hän soitti myyjälle, että maksu vähän viipyy, kunnes määräaikaistalletus erääntyy. Ei sitä päivää  tullut, ostaja ei eläessään maksanut, joten kuititon halkokauppa luottotappioksi jäi.

  jees h-valta

  Tolopan linjoilla. Kyllä kannattaa firman vakauskin katsoa ennenkuin puitaan menee myymään.

  Visakallo Visakallo

  Kysymys oli kahdesta niistä kolmesta suuresta yhtiöstä. Eipä niillä näytä vakavaraisuudessa ongelmia olevan.

  jees h-valta

  Eipä ole noin isoja hinnanerojakaan.

  Visakallo Visakallo

  Kyllä niitä vain ajoittain on.

  Tolopainen

  Miksi UPM tarjoaa tukista noin paljon yli markkinahinnan. Kyseessä lienee Päijät Hämeen suurin yksittäinen hakkuu. Jessekin katselee vierestä kuluneita saappaiden kärkiä 25v rampannut haapaviljyksillä ja nyt saa 3k€/ha. Visakallo kuittoo lähes 40k€, on se äijä

  Visakallo Visakallo

  Näinhän se Tolopainen on, eli kauppa se on mikä aina kannattaa. Se kannattaa joko hyvin, huonosti, tai hyvin huonosti.

  jees h-valta

  En tiettävästi ole mistään kolmesta tuhannesta/ha maininnut. Mutta olkoon Tolopan arvio mitenkuten lähellä tai kaukana on aivan sama koska minä tein aikanaan ennen 2000-vaihtumista kuusikon päätehakkuun näistä aloista joka silloin tuotti aivan normaalin kuusimetsän tilin. Nyt kahdenkymmenen kasvatusvuoden (vajaa sekin osassa aloja) jälkeen teen haavalla jälleen päätehakkuutilin. Tuskin Visa on omia kovia metsiään edes koko aikaa kasvattanut vaan edellisen sukupolven peruja jo. Ja aikajana tuotteen valmistumiseen hiukan pidempi kuin minulla. Pittäähän tuosta tosiaan saadakkin, toki ei varmasti mitään neljääkymmentätuhatta/ha mutta hyvä jos hiukan yli puoletkin siitä.

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 95)