Keskustelut Puukauppa Alijäämähyvitys

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Alijäämähyvitys

  Viime vuosi oli hoitovuosi. Levitettiin tuhkaa ja hoidettiin taimikoita. Tappiota tuli 20 tuhatta. Sehän tietäisi 6 tuhannen alijäämähyvitystä mutta kun puolisoilla enimmäismäärä on 2 800 euroa.

  Puolet siis jää hyvityksen ulkopuolelle. Sanokaapa tietävät, mitä lopulle tapahtuu. Vahvistetaanko siitä tappio vai meneekö hukkaan?

 • Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Se tappio, mikä ei mene alijäämän hyvitykseen vahvistetaan tilivuoden tappioksi, joka on käytettävissä 10 vuoden ajan, jos sitä ei sinä aikana käytetä, niin sitten se menee hukkaan.
  Alijäämän hyvityksestä voi myös kieltäytyä, jolloin koko tappio jää seuraavina vuosina käytettäväksi. Tälläinen menettely saattaisi olla tarpeen jos on tulossa suuria puukauppoja, jolloin vuosittainen korkeamman veron raja voisi ylittyä.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  metsänvartija

  Jos muita tuloja, katsotaan siellä alentavasti.

  Verottaja tietää parhaiten.

  Portimo

  Viikko sitten tein alv:n kausi-ilmoituksen viime vuodelta. Tänään paukahti pankkitilille nätti summa palautettavaa arvonlisäveroa.
  Kiitos verottajalle.

  Metsuri motokuski

  Eikös ne ollut sinun omia rahoja jotka verottaja palautti hieman myöhässä. Meillä yrittäjillä ne palautukset hoidetaan kuukausittain.

  Mitäs tuosta verottajaa kiittämään. 🙂

  Portimo

  Nopeudesta!

  Olisin oottanut, että pähkäillään helmikuun loppuun, joilloin ilmoittamisaika päättyy.

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)