Keskustelut Metsänomistus Arpaonnea?

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Arpaonnea?

  Krhm… Aika helppo tuo metsätietovisa.

 • Leevi Sytky

  ???

  Leevi Sytky

  Löytyi.

  kisi

  Arctic Cat antaisi terhakkaa kyytiä?
  Pitääkin ryhtyä hiomaan kynsiään.

  A.Jalkanen

  Onneksi olkoon Gla, hyvä suoritus! Miten muuten noihin 9000 pisteeseen pääsee – minä en pääse 10 kysymystä edemmäksi, siinä joutuu aina arvontaan tai loppuruutuun. Voiko 9000 pistettä kerätä jo 10 kysymyksellä?

  Leevi Sytky

  Minulla näytti olevan enimmillään n. 6000 pistettä. Siihen asti pääsee helposti, mutta sitten tulee joku outo juttu…

  kisi

  Mulla oli jotain 6500 ja risat. Sitten lävähti lappu ”OSALLISTU ARVONTAAN” tai ”JATKA LOPPURUUTUUN”. Olin jo aivan läähästyksissäni ja osallistuin arvontaan. Olisi ihanaa, jos kerrankin olisi arpaonnea (edes sitä)!

  Mitähän olisi tapahtunut, jos olisin jatkanut ”loppuruutuun”?

  Gla

  A Jalkanen: ”Miten muuten noihin 9000 pisteeseen pääsee – minä en pääse 10 kysymystä edemmäksi, siinä joutuu aina arvontaan tai loppuruutuun. Voiko 9000 pistettä kerätä jo 10 kysymyksellä?”

  Maksimi taitaa olla 9330 pistettä. Nopeus ratkaisee, siten lista ei ihan parasta mahdollista kuvaa metsäalan osaamisesta anna. Voidaan myös spekuloida sillä, onko esimerkiksi makasiinin ensimmäinen vuosikerta olennainen tieto. Toki jos mönkkäriä jaetaan palkintona, lievä mainostaminen olkoon sallittua. Yli 8000 pisteen suoritus kyllä edellyttää sitä, ettei koko kysymystä ja kaikkia vastausvaihtoehtoja ehdi lukemaan. Enemmän kyse on Speden spelien reaktionopeustestin kaltaisesta laitteesta, jossa harjoittelulla on aika iso merkitys. Mutta ihan hauskaa viihdettä ja jospa Metsälehti laittaisi rankilistan kärjelle erikoispalkinnot…

  kisi

  On kyllä Gla aikamoinen pistepirkko. Kunnioittava kumarrus!

  Joo, minun kävi ekalla kerralla niin, että kun aina varovaisena kansalaisena perehdyin pelinäkymään perusteellisti ja pitkään, niin se aika pian vaihtuikin vahingoniloiseen viestiin: ”SINÄ NUKAHDIT!” ja siihen loppui peli sillä kertaa. Uudella yrittämällä osasin pysytellä jo hereillä. Vieläköhän menisi kolmannen kerran kokeilemaan?

  MJO

  Onneksi olkoon! Tuohon täytyi olla jo nopea. Oma ennätykseni oli myös viime viikolla listalla. Muistaakseni jotain 8600.

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)