Keskustelut Metsänomistus Avataan tällainen uusi terapia-alue tänne

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)
 • Avataan tällainen uusi terapia-alue tänne

  Jos jollakulla on tarve uhoamiseen, mahtailuun, toisten vähättelyyn, kiukutteluun tai muuten vaan tuntee tarvetta ylemmyyteen, besserwisserismiin tai muuhun toisten mielipiteitä mollaavaan joutavanpäiväisyyteen, niin voi paukuttaa päätään alla olevaan alueeseen.

  Turhautumien purkamisalue
  !——————————!
  ! !
  ! Bang your !
  ! Head here !
  ! !
  !——————————!

  Ihan vaan siksi, että keskustelu muilla alueilla pysyy asiallisena.

  🙂 🙂

 • 6 m3

  Mikapa siina. Mutta kun on ”nyrkilla tapettavan kokoisesta” joutunut rahjaamaan savotoilla, niin eihan tuota ”hirvittavaa kusetusta” voi ottaa vakavasti. ONNIksi voi kulkea omia polkujaan, eika jaada ulvomaan kojoottilaumaan surkeutta minka metsan omistus aiheuttaa.

  6 m3

  Frustraatio:”On mannikko huono ja kuusikko kasvaa, taas haavat perkasin. Jokin tassa unelmassa syvalta mua viiltaa se hirvimesten syy. Voit kaikille sa kertoo etta Oksman pelastaa , kun Kontron petoksen han paljastaa,,,”

  Pähkäilijä

  test – täällä ei liittyne Soneraan, enemminkin sivut on usein tahmeat vaikka latausnopeus netissä on 8-10 mbit/s paikkeilla muuten.

  Usein käy täällä klikkaamassa joitain juttua ja sitten menee lukemaan vaikka iltapäivälehtien nettiversioita ennenkun palaa takas katsomaan oiskos sivu jo auennut.

  Johtuskos selaimesta? Chrome on tääl käytössä.

  edit – ei tullut tuplana tai triplana.

  Hiluxmetsuri

  🙂

  Jaa, en tiedä miten te tämän minun puoliksi huumorilla pystyttämän henkisten paineidenpurkualueen otitte, mutta toivottavasti kukaan ei tästä loukkaannu.

  6 m3

  Mina loukkaannuin,,, Kolme vuotta sitten. Perunapeltoa muokatessa vanhalla perajyrsimella. Peruuttaessa kompastuin ja jain alle. Jyrsimessa ei ole ”kuolleen miehen kahvoja”. Paivystyksessa odottelin 3 tuntia tikkausta. Maahanmuuttaja isoaidin hammassaryn laakitys meni vuotavasta haavasta ohi. Ois pitanu ottaa koko suku minunkin mukaan, niinkuin tuo mamu, olis ollut rattoisampaa istuskella odotushuoneessa lahje hyytyneen veren peitossa.

  Hiluxmetsuri

  Auts, no onneksi ei loukkaantuminen johtunut tästä.

  Juu, mamu- keskustelusta saadaan melko äkkiä aika värikästä ja siihen tulee ilmaisen tarjoilun maksajan ominaisuudessa esiintyviltä helposti ”erilaisia” kannanottoja.

  6 m3

  Juu. Taalla ei muuten ole sellaista kit-kat kulttuuria kuin muualla. Taalla pitaa olla: ”Otsasi hiessa sinun pitaa leipasi tienaaman,,,” 🙂

  Hiluxmetsuri

  No, mä kävin kyllä halkomassa pöllejä tänään ja hiki tuli otsalle, joten nyt voi taas kirjoittaa. 🙂

  6 m3

  Vain otsalle? 🙂

  jees h-valta

  Ainakin on osunut oikeille hiluvitkuttajille tämä palsta ja suosio heidän keskuudssaan lähes sataprossaa. Tarpeeseen, selvästi!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)