Keskustelut Luonto Björn Wahlroos jää tänä keväänä eläkkeelle.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • Björn Wahlroos jää tänä keväänä eläkkeelle.

  Tagged: 

  Hänenhän ansiota se on Suomen menestyminen ja erinomaisuus.  Tai sitten ei ole.

  Asioita ymmärtämättömänä en osaa olla varma, mitä mieltä olisin.

  Mutta liittyykö siihen jotenki ilmoitus avoimesta metsäasiantuntijantyöpaikasta UuPeeÄmmällä?

  Hakuilmoituksen perusteella hakijalta edellytetään seuraavaa:”Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä. Tässä tehtävässä työsuhteen pituus on 6kk ja vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa toukokuun 2023 alusta.”

  Tämän tyyppinen työpaikka ilmoitus on varmasti hyvä.

  Olen aina kuvitellut että metsäalalla valitaan töihin paras firman kannalta. Näin varmaan nytkin. Vältytään ns paineistamasta työtovereita.

  Liittyykö tämä Waalroossin lähtöön jotenkin?

  Onko tämä tavanomaista metsäalalla?

  Miten se vaikuttaa metsäalan imagoon vai onko niin että noin suuri vajaus tai ylituotanto työntekijöistä metsäalalla? Ta kukaan järkevä ei lähde moiseen pätkätyöhön?

  Jotenkin kuvastuu apaattisuus tai jotain tuosta ilmoituksesta., ei Waalroossi voi olla korvaamaton, hienoa että valituksi tullulle on kerrottu jo etukäteen ettei kuvittele liikoja, töihin yhteiskunnan tuella.

  Mitä miettii opiskelupaikkaa hakeva jos opinto ohjaaja kertoo että tämä on tilanne metsäalalla? Merkittävi firma palkkaa työttömiä ensisijaisesti?

  Rehellisesti sanottuna en osaa sanoa muuta sano  kuin sangen hämmnetävä ilmoitus.

  Ilmoitus löytyy tämän sivun metsälehdelle maksetuista työpaikka  ilmoituksista.

  Ilmoitus vanhenee 6.3. 2023.

 • Reima Muristo

  Nalle on Ruotsin kansalainen ja omaisuudenhoitoyhtiö Norjalainen, verojen maksu Suomeen on minimoitu mutta nähtävästi Suomen terveydenhoito kelpaa hyvin.
  Ei nalle ole kommunismia hylännyt, sen nimi on vain osakeyhtiö.

  Tolopainen

  Nalle on joutunut hoitamaan kehumisensa itse. Eipä ole päässyt minkään kansainvälisen suuryhtiön johtoon, kun ego on liian suuri. Kotimaassa on rikastunut poliitikkojen järjestämien pöljien yrityskauppojen ansiosta. Arvottomasta Mandaattumista maksettiin yli 100milj Mk.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)