Keskustelut Metsänomistus Elinkeinoministeri vaihtui, miten käy metsätalouden?

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Elinkeinoministeri vaihtui, miten käy metsätalouden?

  Jan Vapaavuori on tullut tunnetuksi hyvin voimakkaana Helsingin etujen ajajana. Miten hän uutena elinkeinoministerinä suhtautuu pääkaupunkiseudun ulkopuoliseen Suomeen? Se on hänelle aivan uusi maailma. Soiko nyt maaseutuelinkeinojen kuolinkellot?

 • Metsäkupsa

  Eikohän maaseudun alasajo jatku,olipa kuka tahansa ministerinä.Eu laittoi aikanaan alkuun nykyiset ”kuolinkellot” ja tukiaisviidakon.Tiet sivukylillä loppuunajettu,kohta kai liikkujatkin elinkeinotoiminnasta.Palvelut valtion kaikonneet,verot kyllä keräävät entisellä tarmolla.

  Visakallo

  Vapaavuori liputti haastattelussaan kovasti aurinkoenergian puolesta Suomessa. Jotain muutakin ehkä vielä tarvitsemme, – ainakin talvella!

  hemputtaja

  Njaa. Ota tuosta selvää. tarmokas ja aikaansaava kaveri tuntuu olevan.

  Sipoon jaon perusteella luulisin, että yrittää liittää muun Suomen Helsinkiin.

  Metsäteollisuus voi olla kyllä hanskassa, kun kaikkien piäkonttorit ja konjakkihanat ovat lähihollilla.

  Vantaa ja Espoo saavat ainakin kyytiä.

  Luultavasti muusta Suomesta täysin vieraantunut ja lajinsa mukaisesti tykkää suurista kunnista, joissa komeat pytingit ja autot (himmennetyt lasit), joista voi vilkutella köyhille.

  Ei taatusti tajua, että Helsinki, Espoo ja Vantaa ovat kuntaliitosten seurausta. Joka paikkaan on jono, tiet on hajalla, asunnot maksaa niin perkeleesti, kaiken maailman häiriköt päissään nurkissa ja poliisia saa metsästää.

  Julkisissa hyyskissä (jos sellaisen löytää) on kyllä nykyisin paperia. Tosin on rullattu niin, ettei päätä tahdo löytää.

  mehänpoika

  Ainakin sorkkaeläinlaidunnuksen luulisi jatkuvan. kun pohjatyö tuli valmiiksi ministeriössä eri toimialojen yhteishakkeena. Elinkeinoelämän keskusliitossa on hyvä jatkaa ideoiden ja projektien soveltamista käytäntöön. Ilmeisesti Suomen metsät hivutetaan pikkuhiljaa saksalaisten metsästysturistien jahtimaiksi, tietysti näennäistä korvausta vastaan.

  Hirvestyssafarien ympärille syntyy yrityksiä maaseudulle kysynnän vauhdittamana. Hirvikanta pidetään hyvänä, mutta metsien kokonaishyöty ei pääse vähenemään luontomatkailuksi verhotun hirvestysbisneksen kasvattaessa tulostaan.

  Miten käy metsätalouden? Aika näyttää!

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)