Keskustelut Tekniikka Glyserolipohjainen teräketjuöljy

Esillä 6 vastausta, 31 - 36 (kaikkiaan 36)
 • Glyserolipohjainen teräketjuöljy

  Onko kellään käytännön kokemuksia vastaavista teräketjuöljyistä, kuten esimerkiksi Lube-en? Tästä oli myös Metsälehden 21/23 numerossa juttua? Mittausten mukaan pienentää kitkaa ja täysin vesiliukoinen, niin kyseinen tuote vaikuttaa kiinnostavalta.

 • Nostokoukku

  Moottorisahan moottorin. Mutta ei muuten kuin että menee tankit sekaisin, teräöljyä bensatankkiin.

  Pavekka

  <p>Vesiliukoisuus tekee siitä vedellä ohennettavaa. En tiedä tekeekö siitä helposti puhdistettavaa. Jos tekisi niin maalitahratkin olisi helppo pestä.. Siinä on muita kysymyksiä. Bioöljypuru suttaa ja tarttuu. Varsinkin sylinterin lämpö -tai mikä vasn lämpö-  oikein paistaa sen kiinni. Joka taas tekee sen työlääksi siivota jolloin se jää siivoamatta joka taas heikentää jäähdytystä. Näistä sivuvaikutuksista ei aina idean ikeessä muisteta mainita. Varmaan tässä glyseroli jutussakin unohdetaan mainita jotain. Mitä se sitten tällä kertaa lieneekään. Kerran on vesiliukoista varmaan korroosio voisi tehdä jotain tutkimisen arvoista.</p>

  Jätkä

  Olen monta kertaa kaatanut teräöljyä bensatankkiin. Kyllä sen ainakin omassa sahassa huomaa viimeistään silloin, kun alkaa bensaa sovittelemaan öljytankkiin.

  Koskaan en ole tehnyt muuta kuin kaatanut öljyn kannuun ja bensaa tankki täyteen.

  Kun käynnistää sahan, savua tulee hetken kuin JeZZen  OiloMacista. Ei muuta.

  petep

  Olikohan ihan Veijon Essolla kuultu juttu että Agcolla olisi myynnissä  Lub-en öljyä ? Ei ole mainintaa valmistajan eikä Agcon sivuilla……

  petep

  Kuulosti olevan Agcolla hyllyssä meidän suunnalla. Onko metsälehden testiryhmällä tietoa voiko tuota kaataa vaan tavallisen öljyn jatkoksi säiliöön ja kovaa ajoa?

  Lauri Eskola

  Ajakaa säiliö melkein tyhjäksi ja sitten Lube-En tankkiin ja kovaa käyttöä. Aika monella AGCO:lla on jo hyllyssä.

Esillä 6 vastausta, 31 - 36 (kaikkiaan 36)