Keskustelut Puukauppa Hankinta pöllillä on kysyntää….

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Hankinta pöllillä on kysyntää….

  Merkitty: 

  Hei,

  Pistin myyntiin hankinta kk mk 100 m/3 Jokaiselta sain tarjouksen UPM 29€ , SE 30€ ja MG 30,50€. Näyttää olevan ettei nuilla kyllä rikastuun pääse mutta eipähän tarvi ostaa kuntosali korttia kun sahailee menemään ;).

 • Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Sadan motin erälle niukkoja hintoja, missäpäin Suomea?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Mihin se Risukkojen raivaaja katosi? Kun kerrankin tuli vertailuhinnat kaikilta kolmelta olisi kiva tietää mistä päin Suomea otos on?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

   

  Rane2

  Lähti juhlimaan kun nyt kerran varaa on?

  Menninkäinen

  Onko hinnoissa mukana varastopaikka, määrä ja muut lisät?

  harrastelija harrastelija

  Risukkojen raivaaja meni varmaankin tekemään lisää hankintaa? Nuohan on listahintoja, siihen kun tosiaan lisää nuo lisukkeet ja pino on rekkatien varressa, niin eipä ple epäselvyyttä lenelle puut menee – tuplabonukset vielä päälle!

  Miten se nyt menikään hankinnan oman työn veroton määrä? Aikaisemmin olen tähdännyt 125 mottiin/v, mutta siihenhän on tullut muutos? Jos omistajana on pariskunta, niin se on yhteensä 250 mottia? Ja oliko niin, että jos tiloja on enemmän, niin joka tilalle lisää ? Elikä jo 4 tilalla saisi mummun kanssa paukuttaa 1 000 mottia/v! Siihenhän voisi harkita jo pikkucombin laittoa?

  Tolopainen

  Siinäpä se nyt nähdään mikä yhtiö vain vie metsänomistajilta rahaa kansainväliselle suurpääomalle. Metsäyhtiöistä parasta tulosta tekevä varastaa metsänomistajilta eikä investoi Suomeen.

  Puuki

  Umpillakin oli aikoinaan lisäetuja mo:lle : Ilmaisia taimia , halpaa maanmuokkausta, muuta sälää ja jopa hirvenmetsästystä ja -lihanökäre osallistujille. Ihan hyvin toimi yhteisty siihen aikaan. Sitten piti alkaa varmaan tienaamaan amerikaneläkesäätiöille enemmän osinkoja ja ottaa ne rahat jostain ; mistäpä muualta kuin puun hinnnasta.

  Mutta kaikki isot yhtiöt vetää samalla tyylillä jossain kohtaa kotiinpäin puun hinnassa. ML mukana samalla tavalla vaikka onkin ns. osuuskauppa-aatteelle alunperin perustettu.

  harrastelija harrastelija

  UPM teki toki hirvenmetsästykselläkin tulosta, ei se normimetsästäjälle ilmaista ollut. Kirjoittelin sopimuksia erään m.seuran puolesta UPM:n kanssa reilut 2 000 ha a’ 0,5 €/ha v + pienriista päälle. Vaarana oli, että UPM työntää lisäksi omaa henkilökuntaa seuraan 100 ha / hölö!

  Ns. herrajahdit oli erikseen, mutta niissä oli yleensä ulkomaan kauppakumppaneita passissa viltit polvilla. Matsurit saivat nauttia ajomiesten hommista ilman asetta.

  Pörssipelaamistahan voi harrastaa muutkin, kuin amerikan sijoittajat. Se on sitten taidosta, tuurista ja ennustajan lahjoista kiinni. Nämä avut puuttuvat itseltä, koska Talvivaarasta tuli nokkiin aivan riittävästi 🙁 MB oli siinä sen verran pelastajana, että voiton sai kuitata Talvivaaran tappiolla, joten verottaja ei saanut siivuaan.

  pikkutukki

  Joskus UPM lupasi mäntykuitukuormasta : SAAT LIPPALAKIN .

  -Risukkojenraivaaja- -Risukkojenraivaaja-

  Terve,

  Joo hyviä kommentteja . Ainoa joka luetteli erillisiä lisiä oli MG elikkä jos pinot on hiekkatien reunalta saatavissa niin 2€ lisää ja jos pikitien varressa 3€ lisää. Itsellä oli tuo laanipaikka kylälle menevän hiekkatien varressa. Paikka tietona Pohjois-pohjanmaalla Haapavedellä. Mhy;N tarjouskin tuli jälkikäteen ja he tarjosivat 25€/m3 mutta kuitu olisi heillä mennyt hakkeeksi.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 10)