Keskustelut Metsänhoito Hevosmetsuri

 • Tämä aihe sisältää 24 vastausta, 13 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 4 vuotta, sitten Avatarmulle toimesta.
Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)
 • Hevosmetsuri

  ML:n etusivulla hieno kuva hevosvetoisesta puun ajokoneesta.  Etuja on ympäristöystävällisyys ja hyväksyttävyys varsinkin puistometsähakkuissa.  Tekevät  ihan oikeita talousmetsien puun ajoakin.   2- 3 uroa kalliimpi ajotaksa joka tulee takasin parempana harvennusmetsän jälkenä. Hienoa hommaa.

 • Tolopainen

  Ihme  kun vihireillä ei ole mitää rajoituksia perheen koirien määrälle. Minusta koirien määrä pitäisi ehdottomasti rajoittaa kahteen koiraan. Monien perheenäitien koiraharrastus terrorisoi koko perehttä ja ovat muutenkin kykenemättömiä hoitamaan lapsiaan koirariippuvuutensa takia.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Minä kierrätän usein koirien kakkapussit eli viskaan mukaan kerätyn tuotoksen (siis ei pussia) jonnekin kaupungin hoitamattoman viheralueen pensaan juureen. Kunhan ovat kävelyteiltä ja nurmikolta pois. Se keräämättömyys on tosiaan erikoista: ei kai koiranomistajat itsekään pidä näystä eikä likaisista kengänpohjista.

  Koirat ja hevoset tuottavat päästöjä mutta niin tekee muukin harrastaminen. Lisäksi nämä lajit tapahtuvat usein ulkoilmassa ja eläinkoktaktit ovat muutenkin terveellisiä.

  eero heikki eero heikki

  Meillä hyvä kimppahevonen ,8 ykköstä tullu peräkkäin raveissa !

   

  mulle

  Kyllä näitä edellis vuosisatojen perinteitä täytyy palauttaa,itsekin niin kovin olenki kaivannut piikoja siivoon ja näitä renkejä kavioita veistelemään,aina siinä metsien puutavaran ajo työnsä välissä.

  ”Susia suojellen jatketaan

Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)