Keskustelut Tekniikka Husqvarna 350 tulppa hajosi

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • Husqvarna 350 tulppa hajosi

  Sahasta kuului täysillä kierroksilla ”hilinä” ja samalla toppasi käynti. Tarkemmassa tutkimuksessa löytyi rikkoontunut tulppa, josta sivuelektrodi oli murtunut juuresta. Se on varmaan nyt siellä männän ja kannen välissä, kun mäntä ei sovi kiertymään ympäri, vaan tökkää ennen yläkuolokohtaa. Tulppa oli melko uusi ja siinä ei näy mitään ylikuumentumisen merkkiä ja männän päässäkään ei näkynyt iskun jälkeä, kun tulpan reiästä tihrusti. Vähän jäin ihmettelemään mikähän tuommoisen aiheutti? Mitähän on mahdollisesti hajonnut jos vielä yrittäisi kakkossahaksi kunnostaa talven aikana?

 • Koiramies

  nosto

  Koiramies

  Eilen sain purettua sahasta sylinterin pois ja pääsi tutkimaan vaurioita. Männänpää ja sylinterinkansi oli hakkautunut rosoille metallinpalan takia. Mäntä oli listittänyt männänrenkaan yhdestä kohti uraansa, niin ettei sitä saanut pois. Että tämmöistä se särkynyt tulppa sitten aiheutti.

  Leevi Sytky

  Minkäslainen saha on Hqv 350 ja minkä vuoden mallia?

  Iron Man

  Husku 350 tiedot.
  49 kuutioinen,2.3kw,4.8kg.
  valmistettu ainakin vuosina 2005-07.
  Isäntälinjan saha.

  Koiramies

  Juuri tämmöisestä on sahasta kyse. Ostovuosi 2002.
  Kysymys enemmän tietäville: Mäntä sopii pyörimään nyt kun ylimääräiset metallipalat on poistettu kannesta. Haittaavatko rosot kannessa ja selviää pelkällä mäntäsarjalla vai joutuukohan hankkimaan koko sylinterisarjan?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)