Keskustelut Tekniikka Husqvarna x-cut ketjut

Esillä 4 vastausta, 81 - 84 (kaikkiaan 84)
 • Husqvarna x-cut ketjut

  Merkitty: 

  Onko kokemuksia ja jos on niin onko hintansa väärti nämä kokonaan husqvarnan omat ketjut?

 • tupe tupe

  Kiinalaisia ketjuja kokeilin, mutta jatkossa ilman muuta x-cut tai vastaava laatumerkki. Kiinalainen ketju venyi ja teroittaminen hankalaa, kun hampaiden kovuus vaihteli hirveän paljon.

  Jätkä

  Laadun tae on yleensä se merkki, joka tuotteeseen on stanssattu. Vaikka ketju olisi tehty Australiassa, mutta se on esim Oregonin merkillä, se on laadukas, ellei se ole tuoteväärennös.

  Aika paljon on ketjujen tekijöitä pudonnut kisasta. Aikoinaan Fiskars teki myös ketjuja, mutta eipä materiaalivalinnat tai karkaisut onnistuneet. Kaikki kokeilut olivat todella pettymyksiä.

  StihljaEchoMies

  Olen käyttänyt Oregon speedcut ketjua toisessa sahassa ja toisessa Stihl ketjua. Mitenkähän tuo Husokin X-cut on rinnastettavissa speedcut ketjuun joka on toiminut asiallisesti. x-cut ketjun rakenne vaikuttaisi olevan saman mallinen kun speedcutin. Kokemuksia? Testejä?

  TV

  Muistaakseni koneviesti on ainakin testannut noita ketjuja. Muistelisin että x-cut ja speedcut olivat nopeimmat leikkaamaan, mutta x-cut taisi olla hieman helpommin käsiteltävissä. En mene vannomaan varmaksi, mutta jäi sellainen mielikuva, että x-cut olisi ollut testin ”paras”. Voin muistaa väärinkin, joten joku voi lukaista ja oikaista väittämät faktoiksi.

Esillä 4 vastausta, 81 - 84 (kaikkiaan 84)