Etusivu Keskustelut Metsänomistus Hyvä Asiaa!

Tämä aihe sisältää 7 vastausta, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi kuusessa ollaan 11 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • harrastelija harrastelija

  Ainakin tällä hetkellä takana on ne ajat, jolloin metsällä teki tuohta! Metsäsijoitusyhtiöt huomaavat kyllä tilanteen muutaman vuoden jälkeen. Puun hinta laskee koko ajan ja arviot metsäkiinteistöstä saa jokainen , joten alihintaisia palstoja ei ole helppo löytää.

  Ennen pääsi metsänomistajaksi naimalla tai perimällä! Nykyisin monet palstat jää kuolinpesien riitelykentäksi eikä järjellistä ratkaisua tahdo löytyä.

  Tolopainen

  Kyllä metsä tuottaa joka vuosi tulee tuloja eikä koskaan ole tarvinnut maksaa siitä euroakaan

  Miksi valitatte metsissä puut kasvavat ilmaiseksi hoitotyön maksaa valtio ja puut kasvattaa luonto. Ilmaisella perintökalustolla hoituu korjuu, jopa farmarisäiliö oli täynnä polttoainetta ja sekin tuli ilmaiseksi. Taas keväällä tulee lisäksi 7% korko osuuspääomalle. Miksi ette huoli ilmaista rahaa ja 15% bonus. Mistä saa helpommalla nykyisin rahaa.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Pikavoittojen aika on takanapäin,ainakin pääsääntöisesti.Edellä Tolopainen kirjoittaa mutkat suoriksi,mutta kyllä kirjoitus totuuden siemenenen monen metsänomistajan  osalta sanoo.

  Itsekkin sain ensikerran  perintömetsää nyt,perintövero kolmannes,eli yksiin pääomaveron kanssa prosentit .Vainajan rahavaroilla justiinsa n.70 t verot maksaa,eli ei maksa perijälle mitään,jos ei myy puita.Meillä päin ei kannata näistä asioista huudella,pitää kovasti valittaa ja kiinteistöveroa pelätä .

  pikkutukki

  Ei se keneltäkään pois ole jos olet perintöä saanut !

   

  Visakallo Visakallo

  Tolopainen on nyt 100% toisten elätti. Työnantajat ja työssäolijat maksavat hänen eläkeensä ja metsät on saatu muilta ilmaiseksi, eli asiat ovat nyt ihan hyvin.

  Tolopainen

  Onneksi meitä on 1.5 milj muutakin. Sinulle ilmeisesti tarjottiin töitä Uudenkaupungin autotehtaalta. Kun olet tunnettu automies. Päinakaa vain hommia että rahat riittää eläkkeisiin.

  kuusessa ollaan

  Niin, juuri tässä mennäkesänä harvensin taimikkoa perityltä tilalta, johon perilliset joutuivat tekemään perintöverojen vuoksi 6 ha aukkoa. Siinä sai valtio tuplatilin, pinta-alaverotetusta metsästä. Kyllä on todella kateellinen olo…

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)