Keskustelut Luonto Ilmastomuutos

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 264)
 • Ilmastomuutos

  Merkitty: 

  Ilmastomuutos peruutettu, tosin nyt vain yhreksi/kahdeksi päiväksi, muista mitään, Siperiassa lienee alati – asteet.

   

 • Tolopainen

  Ei tarvita kuin yksi iso tulivuorenpurkaus ja ilmasto voi jäähtyä useita asteita ja napajäätiköt alkavat kasvaa nopeasti. Jos Suomessa yksi kesä jää pois lunta on parissa vuodessa 5m kerros joka kolkassa.

  mehtäukko

  Tuolla Uutiset/blokit – osastolla on wwf:n taivastelua uutisoitu taas kerran. Ruåtsin kokoinen läntti on sademetsää matalana… No, miksei taivastelun sijaan hekin ala tarttua sanoista tekoihin? Silläkin populalla kun ei ole mitään muuta pää-omaa kuin aikaa.

  Rane

  ”Naaraat on muuten syntyneet ennen uroksia.”

  Eikös Tolopaisella ollut huomattavasti itseään nuorempi emäntä?

  MaalaisSeppo

  Ei Tolopainen sanonut kenenkä ikään huomattavasti nuorempaa emäntäänsä vertasi. Ehkä vanhempaan emäntäänsä. Tolopaisen salaisuus ja hyvä niin.

  Tolopainen

  Kaikki sikiöt on naispuolisia ensimmäiset 20 viikkoa, miesten harmiksi. Tämä on tietenkin peräisin vanhoista geeneistä, jotka kaikki ovat säilyneet aikojen alusta. Luomiskertomuksessa on virhe, kun kirjoittaja väittää Aatamin syntyneen ennen Eevaa, mutta miesten kirjoittama se onkin.

  Tolopainen

  Ilmastonmuutos johtuu vanhoista synneistä. Ihmisen lisääntymiskyky ylittää reippaasti ne uhat, mitkä vaarantaisivat lajin säilymisen. Muutos on tapahtunut alle 200v aikana.

  Per Ä Reikäs

  Hei kaverit, siis mihin kohtaan tätä ”ilmastomuutosta” pitikään tähdätä, oliko se pää, vai keho. Dementikko?

  Visakallo

  Meinasi mennä eilen kiikkutuoli selälleen, kun luin uusimmassa Tekniikan Maailmassa professoreiden Eero Paloheimon 84v, Veli Muroleen 84v, ja Veli Pohjosen 72v, suunnittelevan Saharan ja Sahelin alueen metsittämistä. Tuo alahan ei ole kuin 12 miljoonaa neliökilometriä, eli 30 kertaa Suomen pinta-ala. Taisi Mika Anttonen esittää samaa muutama vuosi sitten, mutta silloin ajatus tyrmättiin, koska sen esittäjä oli väärä. Toivotan nyt onnea pojille! Hallitus on varmaan jo rahat heille luvannutkin.

  Rane

  Pottiputken lisäksi pojat tarvitsee lierihatut ja kunnon juomapullot.

  mulle

  Ihan ihanaa Raksu Rane heräs haukkuen.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 264)