Keskustelut Metsänhoito Ilmastonmuutos on aivan HUUHAATA?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 35)
 • Ilmastonmuutos on aivan HUUHAATA?

  Muutaman lämpimän vuoden takia jotkut helposti manipuloivat ihmiset uskoivat sokeasti ilmastonmuutoksen tulevan.
  Näinhän ei sitten käynnytkään vaan 2 kylmää ja lumista talvea todisti kuinka vaarallista on luottaa vihreiden tuottamaan ”uutisiin” eikä omaan muistiin. Suomi sijaitsee alueella, jossa lännen matalapaineet sekoittuvat venäjän mantereen stabiiliin ilmastoon. Suihkuvirtauksen tasot määrää Meidän ilmaston jo keväällä. Kuten joku vanha viisas sanoi.”Sitä mitä pitää kesän alussa, jatkuu koko kesän”
  Auringosta johtuen olemme valitettavasti menossa kohti uutta jääkautta ja siinä ei ole ihmisten toimilla MITÄÄN tekemistä.
  Jääkauden murskaava voimaa voi ymmärtää sillä, kun katsoo maankohoamista nykyään.

 • Suden jälki

  kysymys:
  1. Haluatko Suomen kylmenevän 5 astetta
  2. Haluatko Suomen lämpiävän 5 astetta.

  Suden jälki

  Yksinkertainen kysymys

  1. Haluatko että ilmasto kylmenee nykyisestä 5 astetta

  2. Haluatko että ilmasto kylmenee nykyisestä 5 astetta.

  Kurki

  Ilmastonmuutos ( lämpeneminen) saattaa olla tosiasia, mutta eihän sitä näin lyhyen ajan jälkeen voi varmasti todistaa, vaan siitä voidaan saada alustava varmuus vasta ehkä 100 vuoden kuluttua.

  Mutta tämä lämpeneminen, jota ilmastonmmuutoseksi sanotaan, on varmasti suurimmalta osin luonnollista, sillä ilmastohistoriassa lämpötiloissa on menty vuoron perään hurjasti ylös ja alas. On vain sattumaa ja siten merkityksetöntä, että CO2-päästöjen lisääntyminen tapahtuu samaan aikaan tämän luonnollisen lämpenemisen kanssa.

  Tuossa alla Grönlannin lämpötilat jääkauden jälkeen, jotka kuvastavat hyvin Suomenkin alueen lämpötilan muutoksia samalta ajalta.
  Jotta linkki avutuisi ylimääräiset välit kannattaa navigointipalkissa sitten poistaa.

  http://jonova.s3.amazonaws.com/graphs/lappi/gisp-last-10000-new.png

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Vastauksena kysymykseen,ennemmin ehdottomasti 5 astetta lämpöisempää.Ilmaston lämpenemisen nopeutta todennäköisesti liioiteltu ennustuksissa.

  hemputtaja

  Lämpenee tai kylmenee. Yhden väitteen (tiedon) mukaan auringon säteily neliölle on laskenut viimeiset 40 vuotta. Mulle kelpaa mikä vaan, kun ei kerran voi mitään.

  Revi sitten noista puheista. Koska Kilpisjärvellä joskus kasvoi mäntyä, ei kuitenkaan ole mistään poikkeavasta kysymys.

  Yksi on varmaa. Ilmastouhkailut kuuluvat viheraktivistien arsenaaliin. Jos Ilmasto alkaakin kylmetä, syyttävät siitäkin metsien hakkuita. Putsaavat kuitenkin pyllynsä vessapaperilla hekin.

  Vihreä liike on aina käyttänyt pelottelua ja epämääräistä tiedontapaista lyömäaseena ja käyttää edelleen. Moni ei pysähdy miettimään, että mitä nuo oikein sanoivat ja menee ansaan, että rätkähtää.

  Parhaiksi osoittautuneita ”aseita” ovat olleet ja ovat:
  – metsäkuolemat;
  – Osaran aukeat (Suomessa);
  – ilmaston muutos;
  – monimuotoisuus.

  Mistään noista ei tavallinen tallaaja saa kunnolla otetta. Tutkimustietokin on enimmäkseen varsin haperoa (paitsi metsäkuolemasta).

  Tuo ”monimuotoisuus” voi olla pahempi kuin moni arvaa. Siitä on parhaillaan työryhmäluonnos ja se perusteella voi ls-laista löytyä äkkiä – Natura laajennusten ja -tehostusten lisäksi – vaikkapa avohakkuukielto. Perusteluina käytetään EU-direktiivejä.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Kylläpä ”Hemputtaja” ja ”Tamperelainen” taas puhuvat ”pehmosia”. 😀
  Onhan täysin selvä asia, että ihmiskunta hukkuu paskaan. Ja jäätiköt sulavat, meren pinta kohoaa. Ruoka loppuu. Tietokone tuhoaa aivot. Siinä muutamia juttuja, jotka tulivat ensin mieleen.

  Ps. Mikä merkittävä päivä on tänään? Koskee luonnonvaroja. 🙂

  werty

  Luin juuri uutisen jonka mukaan arktisen alueen jääpeite sulaa huolestuttavalla vauhdilla, valkea peite joka heijastaa auringon lämmöstä osan takaisin vähenee näin myös nopeasti.Kyllä tälläiset uutiset antavat aika vahvan viestin ilmaston lämpenemisestä.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Turhaa ”Tamperelaisen” kanssa on väitellä. Hän ei haluakaan omaksua tietoa ympäristöasioista. Mitä kun on saanut päähänsä jostain syystä hokeman: ”viherkommarit, tai -stalinistit”.
  Vihreässä liikkeessä toimii Suomen nuorison parhain ja älykkäin aines. Se on tosiasia.

  jees h-valta

  Näkihän sen eilisessä telkkarin a-studiossa tai mikä hemmetti lie ollakkaan kuinka älykäs ”tyty” siinä hihitteli kaivosalueen koeporausten jälkiä nuuskimassa. Juoksi kuin ajokoira jonkun paikallisjermun perässä ja beesasi hihitellen kun aikamies valittaa jostain telakoneen painamistä jäljistä jänkään.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  /Palvelut/Profiili/?userId=127
  RE: Ilmastonmuutos on aivan HUUHAATA?
  Kylläpä ”Hemputtaja” ja ”Tamperelainen” taas puhuvat ”pehmosia”. 😀
  Onhan täysin selvä asia, että ihmiskunta hukkuu paskaan. Ja jäätiköt sulavat, meren pinta kohoaa. Ruoka loppuu. Tietokone tuhoaa aivot. Siinä muutamia juttuja, jotka tulivat ensin mieleen.

  Leevi onko teksti huonoa provoa?Pelkään,että ongelma on kuitenkin ,että et pysty asialliseen vasta-argumentointiin.silloin kannataa pistää näppis naftaliiniin ja menna vaikka hoonaamaan sitä 242 :n syylaria,vaikka ei sellaista tarvitsikaan.Ei kaikki muukaan terapia ole mielekästä
  Lähetetty: 1 h, 23 min sitten
  kirjoittaja: tamperelainen

  Vai ei pysty asialliseen vasta-argumentointiin? Onko tamperelaisen teksti sitten asiallista? Ympäristöliikkeen haukkumista viherstalinisteiksi, onko se asillista? Soopaa se on!

  Väitätkö ettei nuo yllä olevat, kirjoittamani lauseet ole totta?
  Perusteluja!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 35)