Keskustelut Metsänomistus Innostaako mhy-valtuustovaalit?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 33)
 • Innostaako mhy-valtuustovaalit?

  Merkitty: 

  Loppuvuodesta taas valtuustovaalit käsillä. Onko innostusta aiheesta? Mainiossa kannustettiin lauseella ”Valmiiksi ei tarvitse osata mitään”. Vähän jäänyt valtuustotoiminnasta kuva, ettei ylipäätään tarvitse osata mitään ja mielellään ei osata mitään. Eroja varmaan on, joten millä mielin vaalisyksyyn?

  Anteeksi raflaava aloitus – älkää asiaan uskovaiset pahoittako mieltänne.

 • Visakallo

  Ei minulta kyllä kukaan kysynyt puoluekantaa, kun aikoinaan valittiin mhy:n valtuustoon ja hallitukseen. En olisi kyllä pystynyt kysymykseen vastaamaankaan, koska en ole ollut minkään puoleen jäsenkään. Olisinko lähinnä ei-viher-vasemmistolainen.

  Reima Muristo

  Nähtävästi on tullut kysymättäkin selväksi. Kaikki ei vain ole niin yksinkertaisia kuin visva että samaa jauhetaan joka toisessa lauseessa.

  Metsäkupsa

  Ainakin edellisellä kerralla ei tunkua ollut, monessa MHY:ssä sopuvaalit. Nyt saattaa yhdistysten viime vuoden hyvät tulokset hiukan houkuttelevaisuutta lisätä. Suurimmat yhdistykset tekivät miljoonavoitot, tulos energiapuu toiminnan ansiota. Jokainen voi itse päätellä yhdistysten hallitusjäsenten taustoista, mikä usein tasoittaa tietä hallintoon. Rivivaltuutettu taasen todellisuudessa lähinnä syödäkseen parikertaa vuodessa saa. Keväällä antaessaan hallitukselle tilivapauden ja joulun alla toimintasuunnitelman hyväksyessään. Parikertaa valtuustokauden aikana hallituksen valitsevat, siinähän se taitaa  olla. Hiukan enemmän valtaa, kuin osuuskaupan edustajistolla, jolle nimitystoimikunta tuo valmiin esityksen valinnoista pöytään kopautettavaksi.

  Rane

  Esim. demareiden ja vihreiden ”aliedustus” johtuu siitä että he eivät omista metsää-tai jos omistavat eivät ymmärrä siitä mitään,-tai jos ymmärtävät eivät äänestä saatikka asetu ehdolle ja jos asettuvat ehdolle niin kukaan ei heitä äänestä koska  potentiaalinen äänestäjäkunta demarit tai vihreät eivät äänestä mhy-vaaleissa.Eli kyseessä on täysin itse ansaittu positiivinen (metsätalouden kannalta) kierre…

  Kalle Kehveli

  Rane se jaksaa aamulypsyn jälkeen vielä viihdyttää…

  isaskar keturi

  Metsäkupsalle: Mitä yleishyödyllinen yhdistys tekee miljoonavoitoilla? Kehtaavatko vielä periä jäsenmaksua? Vai onko oikein kunnon pikkujoulut koko jäsenkunnalle?

  Nostokoukku

  Rivivaltuutetun rooli yhdistysten, pankkien, kauppojen ym. hallinnossa on erittäin vähäinen. On lähinnä kinkunsyöntitoimikunta aina joulun alla. Rooli on varsin pitkälle sama kuin sukupuolielinten karvoilla: ei niistä mitään hyötyä ole, mutta eivät ole paljon tielläkään.

  A.Jalkanen

  Eero Heinäluoma, meppi, illallispuheessa vierailulla olleille mhy-johtajille: MTK:n Brysselin vaikuttaminen on Suomen parasta ja vaikuttavinta ja tälläkin perusteella metsänomistajan kannattaa maksaa järjestön jäsenmaksu.

  Nostokoukku

  Heinäluoma, karvaan punainen demari, AKT:n ilmeinen kätyri, vanha ay-liikkeen suosija ja varmaan joidenkin mielestä rölli. Mutta taitaa olla rehellinen mies.

  Visakallo

  Heinäluoma tietää sen, että suojellut ja ennallistetut metsät eivät demareita elätä.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 33)