Keskustelut Metsänomistus Innostaako mhy-valtuustovaalit?

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 33)
 • Innostaako mhy-valtuustovaalit?

  Merkitty: 

  Loppuvuodesta taas valtuustovaalit käsillä. Onko innostusta aiheesta? Mainiossa kannustettiin lauseella ”Valmiiksi ei tarvitse osata mitään”. Vähän jäänyt valtuustotoiminnasta kuva, ettei ylipäätään tarvitse osata mitään ja mielellään ei osata mitään. Eroja varmaan on, joten millä mielin vaalisyksyyn?

  Anteeksi raflaava aloitus – älkää asiaan uskovaiset pahoittako mieltänne.

 • Reima Muristo

  Jonkin on tienattava maataloustuki -, metkatuki – ja myel-eläke rahat. Ei se yhteiskunta toimi sillä tavalla että tukirahat kasvavat puussa ja ne kuuluvat mtk:lle.

  A.Jalkanen

  MTK tiedotuslehti Mainio listaa jäsenetuja. Alennuksia saa esimerkiksi rautakaupoista mutta kannattaisiko S Business -kortti jolla saa 5 sentin alennuksen ABC-asemilla ja lisäksi polttoöljystä? Tutustuin tarkemmin, ei kannata, kun siinä menettää tankkausbonuksen. Normaali taso jos on keskittänyt ostojaan, saa 2-3 prosenttia kokonaissummasta ponusta ja 5 snt per litra olisi 2,5 prosenttia per litrahinta 2 euroa. Eli saman bonuksen saa prosenteissa muutenkin, ilman Business korttia.

  mtkhankinnat.fi/sbusiness

  isaskar keturi

  AJ sotkee MTKn edunvalvontamaksun ja mhy-jäsenyyden – edunvalvonta rahoitetaan suoraan MTK:lle maksettavalla rahalla.

  Osa MTK-eduista toimii, osa ei. Starkin tilin avaaminen ei vaikka kaikki allekirjoituksen yms. meni – sen perään ei sitten ole mitään kuulunut.

  A.Jalkanen

  En sotke; siinä ne ovat samalla laskulla ja toista ei voi jättää maksamatta.

  Visakallo

  Reima Muristo: ”Jonkin on tienattava maataloustuki -, metkatuki – ja myel-eläke rahat. Ei se yhteiskunta toimi sillä tavalla että tukirahat kasvavat puussa ja ne kuuluvat mtk:lle.”

  Mihin Reima on unohtanut metsänomistajien ja maatalousyritysten maksamat verot?  Mitä taas eläkemaksuihin tulee, minä olen maksanut oman eläkkeeni kokonaan 80-vuotiaaksi asti, toisin kuin Reima.

  Reima Muristo

  <p>Maatalousyrittäjä ei ole verojen nettomaksaja, metsien tuet ottavat enemmän kuin antavat.<br />Myel-eläke on lähes kokonaan valtion kustantama, työeläkkeestä yli puolet maksavat nykyiset palkansaajat, yrittäjien eläkkeet ovat asiakkaat maksaneet, sitten jos on maksettu vapaaehtoista eläkettä voi kuvitella itse maksaneensa.</p>

  Visakallo

  Minulla on yhteenlaskettuna maksamani Myel-maksut ja vapaaehtoiset eläkemaksut. Kertomani pitää paikkansa. Miten Reiman omat eläkeasiat on järjestetty?

  Visakallo

  Mitähän siinä tapahtuisi, jos Reima kärrättäisiinkin Alkio-opistolle Korpilahdelle?

  Petkeles

  <p><p>Visva pommittaa taas niitä ”asiallisia kysymyksiä”, joihin ei kukaan tunnu vastaavan.</p></p>

  Visakallo

  Viis niistä vastauksista, kun sain Petkeleksen heräämään horroksesta!

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 33)