Keskustelut Metsänhoito iPhone vai Samsung sopivampi Tabletti metsään.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 25)
 • iPhone vai Samsung sopivampi Tabletti metsään.

  Viime aikoina on paljon markkinoitu metsään erilaisia ATK ohjelmia. Tablettien toimivuus näiden ohjelmien pyörittämiseen on jäänyt kyllä epäselväksi. Kysynkin kummilla tableteilla iphoneilla vai Samsunneilla metsä ohjelmat toimivat sujuvammin ?

 • jees h-valta

  Tuntuu toimivan ihan Nokian Lumiallakin.

  tamperelainen tamperelainen

  Samsung 4G toimii nopsasti metsässä.Teksti kirjoittaessa S:n aavisteleva tekstinsyöttö ärsyttävä,en ole jaksanut rukata pois. Kir joitusohjelma on jokin wordin korvike
  Tabletin hyvä ominaisuus on iso ruutu ja nopeat valmiudet,voi ottaa valokuvia,viitsii kuljettaa mukanaan
  Kotosalla wifillä ei tule ylimääräisiä kustanuksia,reissussa sitten laitteeseen hankitulla prepaidillä,on halpaa jos vain selaa nettiä,videot ja tv jo arvokkaampaa

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Ensinnäkin oliko kysessä tabletti vai älykänny?

  Iphone on älykänny Ipad on tabletti.

  Minulla Metsäverkko sovellus Ipadissä toimii OK. Ei ole kokemusta näistä muista, joten en voi verrata.

  Minulla Ipadissä nyt Saunalahden 3G liittymä jotain 15€ kuussa, rajoittamaton datamäärä ja 21 Mbit/s rajoitus kaistan käytössä. Toimii OK Ainoa on että suoralle TV lähetykselle kaista ei aina riitä, mutta purkitetulle liikkuvalle kuvalle kyllä. Soneran 3G:stä jouduin luopumaan kun ei pelannut Korpituvalla, eivätkä ainakaan vuoteen edes luvanneet parannusta asiaan.
  Ipad on kyllä ihan kiva vehe. Sanovat olevan laadukkaampi kuin samsung, mutta on se kalliimpikin. tiedä sitten kun ei ole sitä vertailukohtaa.

  Kuvan otossa tabletti tuotti minulle mieluisan yllärin. Olen aina ollut ongelmissa kameroitten, myös kännykameran kanssa kun silmälasitkin pitäisi sopia väliin ja kun ei sovi, suuntaus on mitä sattuu.
  Tabletissa kun näkee isolta ruudulta kuvan sellaisena kuin se tallentuu, niin tähtäyskin osuu kohdalleen. Sama asia varmaan kaikissa tableteissa ja näissä isonäyttöisissä älykännyissäkin.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Mobiilikäyttö vähäisemmässä määrin tarvittuna onnistuu hyvin myös ilman iPadin omaa simmikorttia. Operaattorit eivät ymmärrettävästä syystä mainosta tätä mahdollisuutta.

  iPhone paritetaan yhteen iPadin kanssa, eli asetuksista laitetaan ensin bluetoothit päälle molemmista laitteista, sitten kännykästä ”oma yhteyspiste” ja lopuksi iPadin bluetoothista painetaan iPhonen kohdalta yhteys päälle (ilmoitus: Yhteydessä). Yhteys kannattaa katkaista surffailun lopuksi.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Sama onnistuu myös jakamalla WiFi yhteys (aiemmin käytettiin nimeä W-LAN) kännystä padiin. Tietysti myös toisinpäin padistä kännyyn, jos kännyn netin käyttö on vähäistä.
  Jos aikoo Ipadiä tai Sansungin tablettia, käyttää vain Bluethootin tai WiFin välityksellä, niin silloin sen saa halvemmalla, kun ei tarvitse olla ns cellulaari malli, eli ei ole mobiilidata korttipaikkaa ollenkaan.

  Minulla on Ipadissä kunnon verkkoyhteys ja teen sillä kaikkea sitä mitä tietokoneellakin. Känny minulla on vai puheluita ja tekstiviestejä varten. En halua heikolla näkökyvylläni tihrustaa nettiä kännyn näytöltä, Ipadi on ihan jees ja kulkee aina mukana jos on auto tai edes reppu matkassa.
  Ipadillähän minä sieltä Konneveden niemestäkin panin viestejä tälle palstalle, sillä aikaa kun kapteeni keitti muikkukeittoa.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Hyvänäköisenä saan tihrustettua samsung s4 active puhelimesta, joten tablettia ei oo tullu hommattua. Kyllähän tässäkin on neidin suoritin ja sillee et kaikki ohjelmat mitä puhelimiin on saatavilla pyörii. Ostaisin seuraavaksi jos tämä ei enää toimisi samsung s6 active 5,1″ näytöllä. Active on pöly ja vedenkestävä. Tabletti kait pitäs suojata.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Ipadin rakenne kyllä näyttäisi olevan melko hyvä pölyä vastaan, Uittamista en ole kokeillut.
  Minulla on Ipadissä tarvikenäppis, jossa on tila padille ja sen saa näppärästi kuljetusta varten suljettua kuin salkun, suojaa kolhuilta.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  laurihääri

  Miksi mainostaa vain noita kahta merkkiä? Vois olla tarpeen kiinnittää enemmän huomiota roiskeveden ja kolhunkestävyyteen, kuin merkkiin.

  Itselläni on käytössä Sony Xperia ja kuvittelen sen tekevän ihan samat toimet kuin nuo muut- ainakin paperilla arvot ja ominaisuudet olivat hyvin kilpailukykyiset.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Laurihäärillä luetun ymmärtämisen ongelma?
  En minä ainakaan ole aikonut Ipadiä mainostaa, mutta toki toin esiin sitä mistä siinä tykkään ja miten sitä käytän. Toin esiin myös ominaisuuksia, jotka ovat yleisiä tableteille.
  Tuli myös kai selvästi mainittua ettei ole vertailukohtaa.
  En myöskään huomannut Samsungia mainostettavan?

  Samaan yksipuoliseen ”mainostamiseen” sinäkin sorruit, kun et maininnut muiden ominaisuuksista mitään.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  laurihääri

  Sorry. Ei ollu tarkoitus häiritä kenenkään mielenrauhaa. Tulkoon jokainen uskollaan autuaaksi ja ostakoon mitä lystää.

  Tarpeellisempaa kuin näitten älyvapaitten härpäkkeitten ostaminen on ymmärtää, että metsä on elävä organisaatio. Parin-kolmenkymmenen vuoden päästä on puusto vallannut aukeaksi hakatut metsämaat ja asettunut vahvimpien johdolla tasapainoon. Luonto ei ole hyvä tai huono, julma tai lempeä. Se vain kasvaa.minkä kykenee.

  Tämä luonnon luoma järjestys ei kuitenkaan kaikille metsänomistjille riitä, vaan he pyrkivät järkyttämään tätä luontaista tasapainoa suosimalla jotain toisen lajin kustannuksella. Tätä kutsutaan metsän hoidoksi. Älyä pitää olla isännällä, eikä koneella.

  Jos minulta kysytään, niin ensimmäinen välttämättömyys tässä hoitohommassa on ajan tasalla oleva metsäsuunnitelma. Toisena tulevat pottiputki, istutusvakka, relaskooppi ja raivaussaha – mieluiten V-Klinga -terällä varustettuna. Näillä tällainen parin sadan hehtaarin tila pärjäisi.

  Mutta kiva näitä muitakin leluja on ostella ja tabletteja näpytellä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 25)