Keskustelut Tekniikka Jobun tärinänvaimenninkumit

 • This topic has 3 vastausta, 3 kirjoittajaa, and was last updated juuri nyt by AvatarPavekka.
Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Jobun tärinänvaimenninkumit

  Terve!

  Tietäisikö joku mistä voisi saada tai olisiko kellään ehjiä ylimääräisiä Jobu LP6BV moottorisahan tärinävaimennin kumeja? Siitä on ne kaikki meneet hajalle ja halkeilleet… ☹️ Myös Partner P49V moottorisahan osat käy tuohon.

  Kiitos jos joku viitsii vastata!

 • Jätkä

  Joo. Partneri on se saha, jota alettiin kopioimaan Jobuksi siinä vaiheessa, kun Elektrolux osti myös Jobun tehtaan Norjasta. Partnerin 500 ja 5000 mallit ovat samoista osista aika pitkälle koottuja. Jonseredilla on myös samaa kevyttä ja tehokasta mallia tehtynä Jonssin väreissä.

  Ainakin romutettuna niitä on Suomessakin ollut tuhansia. Taitaa minullakin olla ladossa sellaista hilua. Culloppia tehdään vielä saman näköisin ratkaisuin, että uskon siihen tärykumit löytyvän. Jos käyttösahaksi meinaat ja ostat uudet kumit, niin enpä oikein usko, että kannattaa. Alkaa olla jo ikää ja rakenne oli jo uutena aika hempuli.

  Jobu

  Mutta jostain pitäisi löytyä, ilmeisesti?

  Pavekka

  Ei niitä varmaan uutena saa enää mistään tuon ikäiseen malliin. Välillä noita on ollut käytettynä myynnissä. Ei ne kovin haluttuja ole keräilijöiden keskuudessa kun ei ne varmaan mitään huippulaitteita olleet uutenakaan. Ei sitä käyttöä varten kannata kunnostaa. Ostaa uuden tai uudemman. Jos muuten haluaa niin saa ne vaimentimet varmaan jostakin uudemmasta vehkeestä sovittamalla.

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)