Keskustelut Tekniikka Jonsered CS 2245 II käyntiongelma

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Jonsered CS 2245 II käyntiongelma

  Appiukon Jonsered CS 2245 II vuodelta 2014 on ilmennyt käyntiogelma mikä esiintyy välillä. Sahalla ei ole sahattu hirveitä kun se on kakkos sahana. sytytystulppa on vaidettu useampi, polttoainesuodatin ja -letkut vaidettu ja kaasuttimen kalvot vaihdettu, pakoputken kipinäverkko poistettu, bensat on uutta itse sekoitettua ja kaupan valmista pienkonebensaa kokeiltu.

  Se ei käy kieroksilla kunnolla ja silloin esiintyy sellainen, ettei se sammu sammuttimella. Sitten kun se käy kunnolla, niin sammutinkin toimii. Onko vika puolassa? Olen ymmärtänyt kyllä niin, että vaikka sammuttimen johdot olisivat poikki niin käyntiin ei pitäisi vaikuttaa.

  Talvella teki ekan kerran ja sitä oli käytetty ”kyläsepällä” hetkenaikaa toimi ja sitten taas oireili, toukokuussa käytettiin toisella ”kyläsepällä”. se oli vaihtanut nuo edellämainitut ja nosti sitten kädet pystyyn. Sieltä tultua sahaa on moneen kertaan kokeiltu, kun se viimeviikolla alkoi yks kaks käymään kunnolla ja sammutinkin toimi. kun samana päivänä muutaman tunninpäästä testatiin niin samat oireet oli. Nyt viikon levänneenä taas toimi moitteetta.

 • Pavekka

  Aika erikoinen vika jos tarina on oikein ja jos on oikein viittaa puolaan. II:ssä on vähemmän puolavikoja kuin edeltäjässään mutta en ole koskaan nähnyt tai edes kuullut missään puolassa kuvatun laista vikaa. Ota puolan maadoitusliitin irti ja sammuta ryypyllä.  Se eliminoi maadotuspiirin kontaktihäiriöt jota pitäisin todennäköisempänä vikakohteena. Jos vika jatkuu ainakin se on pois selvitettävien listalta.

  manni

  Vähän päivitystä, eli nyt on koekäytetty ja on taas pelannut moitteetta. Maadoitus liitin irroitettiin puolasta, käynti oli edelleen erinomaista. Ei vaan ole kerinnyt sahaamaan tankillista paria yhteen menoon, että näkis oireileeko sitten.

  manni

  En ole muistanut aikaisemmin päivittää, oireilut jatkui samanlaisena välillä toimi välillä ei. Nyt on toiminut sen jälkeen, kun kokeeksi osti halpis tarvike puolan.

   

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)