Keskustelut Puukauppa Joskus on aihetta pahaan mieleen

 • Tämä aihe sisältää 33 vastausta, 12 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 6 vuotta, sitten Rane2 toimesta.
Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 33)
 • Joskus on aihetta pahaan mieleen

  Metsälehti julkaisi ajankohtaisen artikkelin puun lisääntyvästä käytöstä, joka painottuu voimakkaasti kuitupuuhun, kun kuitupuun niukkuus on näköpiirissä.

  MTK:n kenttäpäällikkö toi hyvin esille metsänmyyjän vaaranpaikkoja ja puutteita siitä miten seurata ostetun mittavalikon toteutumista, lyhyet- ja  minimimitat.

  Keitele Forestin metsäpäällikkö ja Harvestian toimitusjohtaja selkeytti pitkän kokemuksen omaavana ja puunhankinnan johtotehtävissä olleena rahanarvoisia asioita, kauppamuotona  runko- vai tavaralajikauppa

  Onnistunut ja huoleton puukauppa alkaa siitä kun tutustuu ostajien mittavalikoimaan ennen kaupantekoa, t, metsä-masa

 • Tolopainen

  Miten joku saa tilaamalla metsälehden kun sitä ei toimitea ja jokin virtalähdekin piti tulla kaupantekijäisinä. Mitään ei ole näkynyt.

  A.Jalkanen

  Soita asiakaspalveluun ellei näy lehteä.

  Hyvä kun katkonta-asiaa pidetään esillä.

  Hyvää pääsiäistä kaikille!

  Tolopainen

  Minusta pitäisi riittää että maksaa tilausmaksun ja jos lehti lupaa jonkin tilaajalahjan sekin pitäisi mielestäni toimittaa ilman kyselyjä.

  Rane2

  Ei taida näin paksun lumen aikaan postimies päästä Tolopaisen perälle?

  Jätkä

  Siellä postin kuljettaa susi – reppu selässään.

  Tolopainen

  Meillä ei susia pelätä, tervetuloa vain majoittumaan pihapiiriin. Tarvittaessa otetaan turkki omaan käyttöön.

  Visakallo

  Posti kulkee nykyisin jo niin hitaasti, että laskujen eräpäivätkin ovat monesti jo käsillä kun saa laskun käsiinsä. Seuraavaksi lopetetaan jako tiistain lisäksi myös torstaisin, sillä uusi postilaki sallii sen.

  Visakallo

  Tässäkö ratkaisu postinjakoon maaseudulla:

  https://www.itahame.fi/Uutiset/art2448169

  Visakallo

  Onhan se hyvä, että Tolopaisella on ollut oman ilmoituksensa mukaan hyvät tulot, sillä rahaa todella tarvitaankin, jos aikoo jatkossa asua isojen kaupunkien ulkopuolella. Maakuntakeskuksien välinen Suomi on nyt tyhjenemässä ennennäkemättömällä vauhdilla ja kaikki palvelut lopetetaan samalla.

  Puuki

  Posti on nykyisin monitoimiyritys, kun leikkaavat nurmikot ja lumet kolataan talvella. Jotain muutakin toimintaa ne on kehittäneet. Postinjako jää sivuhommaksi kuten jo huomaa sen epäsäännöllisyydestäkin. Kiinan paketit tuottaa postille tappiota ja menoja karsitaan mm. harvaanasuttujen seutujen palveluja karsimalla.

  Toista oli ennen maaseudullakin. Olin opiskeluaikoina n. 10 vuotta jakamassa autolla postia viikonloppuisin ja yhden kesän lomitin postipalveluautoa, jossa oli pankin toiminta postinjaon ohessa. Pankitkin on miltei kadonneet maaseudulta eikä postia jaeta enää 6 kertaa viikossa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 33)