Keskustelut Metsänomistus Kännykällä keskustelupalstalla

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Kännykällä keskustelupalstalla

  Laitoin ylläpidolle seuraavanlaisen viestin.

  Hei,

  kännykällä selatessa keskustelusivuja voi avata vain ensimmäisen sivun.
  Voisitteko korjata virheen.

  Onkohan muilla ollut sama ongelma ?

 • Mikko Häyrynen

  Hyvä, että tämä asia nousi esille. Olisi hyvä saada tähän viestiketjuun kommentteja mobiilikäytön toimivuudesta – millä laitteilla sivut toimivat ja etenkin, että millä laitteilla ilmenee ongelmia.

  n-merkki

  No tämä ongelma esiintyy sekä nokian N8:lla että 920 Lumialla.

  tervaHauta

  Samsung xcover vai mika duutsonin kestava malli. Kaikki kirjaimet ei toimi kuten aakkoset eli ne joita ei ole muualla kuin Suomessa. Tama viesti on kirjoitettu samsung kannykalla.

  sawo

  Minulla on samsung x-cover. Tällä puhelimella palstan käyttäminen on pientä kikkailua.

  Seuraaville juttuketjun sivuille pääsee vain sivu numeroa painamalla, ei tapahdu mitään jos seuraava painiketta koskettaa.

  Tekstisivusta puuttuu oikea reuna, eli leikkautuu pois eikä näy vaikka siirtää sivua. Tämä korjaantuu kun näpäyttää näyttöä parikertaa että sivu muuttuu pieneksi, ja tämän jälkeen suurentaa kahdella sormella venyttämällä näytöstä sivun sopivan kokoiseksi.

  Tällä puhelimella en ole kirjotellut palstalle, kun tämä anroidi ei oikein sovellu sellaiseen. Entisellä nokialaisella joskus kommentoinkin. Nyt täytyy käynnistää kotikone jos meinaa tänne jotain huudella

  A.Jalkanen

  Pääsee ketjuihin sisälle mutta oikeasta reunasta puuttuu osa tekstistä ja ”ensimmäinen viimeinen” navigointi ei näy ollenkaan Itse ketjussa. Se sijaan se näkyy aiemmalla näytöllä.

  iPadilla toimii keskustelusivut hyvin.

  6 m3

  Piti ruveta kokeilemaan tata Xcoveria vastaamisessa. toiminnasta samat huomiot kuiv sawolla.

  (Tämä jatko läppärillä. Tuhraamista on Duudson mallilla vastaaminen ja viestin kirjoitus. ÄÄkköset puuttuu ja tahattomat näytön hipaisut kirjoituksen aikana pienentää tai suurentaa vastauskenttää.)

  Caballista

  Lueskelen palstaa usein Samsung Galaxy tab 2 10.1 tabletilla. Tämä käyttää Android 4.0 alustaa ja en ole havainnut ongelmia.

  6 m3

  Samsungin Duudson malli käyttää Android 2.3.6 versiota.
  Lienekö tuossa syy ääkkösten puuttumiseen?

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)