Keskustelut Puukauppa Karsitun rangan hankintahinta

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Karsitun rangan hankintahinta

  Kyseessä Kuopion seutu. Eräs toimija (hakefirma) ilmoitti että 33e/m3 vai mikä se mittaustapa on? Mitä teille on tarjottu?

 • Nuakka

  Tällä viikolla Kuopion lähellä karsimatonkin oli 32€/ m3, karsitulla 37 paras tarjous.

  torna0136

  Kiitos Nuakka tästä tiedosta. Varmaan 100m3 lähtee rankaa (aika paksua ja pitkää leppää ja haapaa) ja saman verran koivu-ja kuusikuitua jota en myy alle 42e/M3.

  Visakallo Visakallo

  Tällä viikolla täkäläinen taloyhtiö kaadattaa muutamia tukkikokoisia pihakoivuja. Onkohan taloyhtiön järjestettävä niistä oikein puuhuutokauppa, kun polttopuun kysyjiä on nyt jonoksi asti! Vielä vuosi sitten tuskin kukaan olisi ollut niistä kiinnostunut. Eipä tuommoiset pihakoivun ränkkänät mitään ihannepuita polttopuiksi ole tehdä. Kuinka korkealle arvelette hinnan nousevan?

  Puuki

  Ei ole tarjottu mitään kun ei ole kysytty – Mutta semmonen 40-45 € olisi nyt sopuhinta tv-pinolle koska kantohintaa jää silloin rankapuulle n. 18 € mikä sopii energian hintakehitykseen. Kun sähkö kustansi n. 5 c /kwh , oli kantohinta 3 €.

  Pihapuidenkaato on sen veran kallista, että tuskin jää mitään kantohintaa, jos joku ulkopuolinen käy kaatamassa ja kerää puut ja hakkuutähteet mukaansa. (Tai sitten myynti kaatokulujen hinnalla ja siivous siinä samalla muille.)

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)