Keskustelut Metsänhoito Kemera tarkastus

Esillä 5 vastausta, 131 - 135 (kaikkiaan 135)
 • Kemera tarkastus

  Joulukuussa tehty nuorenmetsän kemeran toteutusilmoitus joka meni tarkastukseen.

  Soitin haluavani olla läsnä tarkastuksessa ja sovimme sen tapahtuvan huhtikuun loppupuolella.No mitään ei kuulunut joten soitto taasen ja sirto toukokuun ekalle viikolle, mutta mitään ei näytä tapahtuvan.

  Mites muilla tämä pyrökratia on pyörinyt?

 • Metsuri motokuski

  Onhan metsä aika moista ryteikköö noilla tiheyksilla joista jesse kirjoitti. Tekis mieli sanoa että pilalle meni.

  jees h-valta

  Kyllä siellä edelleen tilaa on eikä tarkastaja palstan koeotantoja ottaessa enää mitään pahemmin kommentoinut. Sanoi vain että näytti pahemmalta tieltä katsottuna. Palsta jota reunustaa tie koko matkaltaan. Eikä hoidettu metsä mikään rytö ole vaikka se taajakin on. Tämä on jo kuitenkin toinen kerta kun ala läpi tuli käytyä. Siellä on puustoa jopa tukkikokoon asti. Koko naapurin raja omalta puolelta ojan penkalta tehtävissä jopa tukkikuusia. Pitää osata metsää kasvattaa eikä vain luulla kasvattavansa.

  Koivunkaataja2

  Tuli vielä jälkikäteen pyyntö mittaustodistuksesta kuviolta jolta oli kerätty pienpuuta.Lähetin 98m3/1,2ha.

  Ruokavirastoa varten mittis on.

  JS

  Tarkastus tulossa keväällä muutamalle hehtaarilla.  Kovasti tuolla raivaus sahalla tehty, mutta jos käy ettei kelpaa (poistumaa on, mutta jos amatöörinä jätin liian tiheään) niin käyvätkö tarkistamassa korjaukset vai miten. Onnistuin tarkistuksen ihan itse hommaamaan kun ilmoitin 200 runkoa yli käyrän jäävän puuston.

  nyt tietenkään kukaan ei uskalla myöntää että olisi tarvinnut korjata.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Käy keväällä tuikkimassa liiat nurin vaikka hangikeleillä, jos sellaisia tulee. Tarkastuksen tullessa sitten runkoluku kohdallaan ja homma hoidossa.

Esillä 5 vastausta, 131 - 135 (kaikkiaan 135)