Keskustelut Metsänhoito Kemera tarkastus

Esillä 4 vastausta, 131 - 134 (kaikkiaan 134)
 • Kemera tarkastus

  Joulukuussa tehty nuorenmetsän kemeran toteutusilmoitus joka meni tarkastukseen.

  Soitin haluavani olla läsnä tarkastuksessa ja sovimme sen tapahtuvan huhtikuun loppupuolella.No mitään ei kuulunut joten soitto taasen ja sirto toukokuun ekalle viikolle, mutta mitään ei näytä tapahtuvan.

  Mites muilla tämä pyrökratia on pyörinyt?

 • jees h-valta

  Eipä siinä paljon eroa ollut tuossa yhdessä oman palstan kohteessa. Olikohan 7-8metriä pituus ja 7 senttiä vahvuus. ei tuossa vaiheessa vielä nuori metsä kärsi vaikka minullakin oli yli 3000/ha. Aivan hyvä ja jopa laadukas, nyt mäntyvoittoinen, ennen valtapuuna hies. Kun ne hiekset pudotin vähempään niin nyt jo uskaltaa sanoa että laadukas männikkö tulee hirvilaidunnuksesta huolimatta. Muutaman vuoden päästä saa tehdä uuden harvennuksen nyt 2200/ha kuvioon. Mutta näin on toimittava kun hirviongelma on liian raskas. Olihan siellä nytkin vielä minun harvennukseni jälkeen taiteltu pienempiä mäntyjä mutta ei se enää metsää uhkaa.

  Metsuri motokuski

  Onhan metsä aika moista ryteikköö noilla tiheyksilla joista jesse kirjoitti. Tekis mieli sanoa että pilalle meni.

  jees h-valta

  Kyllä siellä edelleen tilaa on eikä tarkastaja palstan koeotantoja ottaessa enää mitään pahemmin kommentoinut. Sanoi vain että näytti pahemmalta tieltä katsottuna. Palsta jota reunustaa tie koko matkaltaan. Eikä hoidettu metsä mikään rytö ole vaikka se taajakin on. Tämä on jo kuitenkin toinen kerta kun ala läpi tuli käytyä. Siellä on puustoa jopa tukkikokoon asti. Koko naapurin raja omalta puolelta ojan penkalta tehtävissä jopa tukkikuusia. Pitää osata metsää kasvattaa eikä vain luulla kasvattavansa.

  Koivunkaataja2

  Tuli vielä jälkikäteen pyyntö mittaustodistuksesta kuviolta jolta oli kerätty pienpuuta.Lähetin 98m3/1,2ha.

  Ruokavirastoa varten mittis on.

Esillä 4 vastausta, 131 - 134 (kaikkiaan 134)