Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan logiikka

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Keskustelupalstan logiikka

  Merkitty: 

  En tiedä, siksi kysyn: Takkuaako muilla kuin minulla tuo ketju metsänomistajan uuden paremman auton valinnasta. Siihen kun Jeessi on kiivaana tuottanut oman autohaaveensa tiimoilta jumalattoman ketjun, joka teknisesti toimii päin Harjanvartta.

  Nimittäin kun minä avaan tuon julman pitkän ketjun, pääsen aina vain aloitussivulle, josta ptää valita se vihoviimeinen sivu, jossa tulee näkyviin avaus ja siitä pitää liu`uttaa viimeiseen kommenttiin. Muissa menee suoraan viimeiseen kommenttiin, jos sitö napauttaa.

  Mikä kumman häiriö tuon ketjun toiminnassa on?

 • Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Minun mielestäni tuo kuvauksesi on normaali homma tällä palstalla.

  Kun ketjun avaa tulee ensimmäinen sivu, sieltä sitten mennään viimeiselle sivulle ja siitä liukumalla viimeiseen viestiin.

  Pääseehän sieltä näköjään, tosiaan sitä viimeistä viestiä napauttamalla suoraan sinne viimeiseen viestiin. Tuo autoketju on ilmeisesti niin raskas ettei se jaksa niin avautua. siinähän on lähes 4000 viestiä. Se taannoinen ”Raivaussahojen 1-pyssy” Ei ole päässyt ihan 1000 viestin rajaankaan. Se aukeaa ”normaalisti” viimeiseen viestiin.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Jätkä

  Se ketju on ollut alun alkaen juuri tuollainen. Harmittaa, kun se ei toimi niinkuin muut.

  6 m3 6 m3

  Eipä siinä sen kummempaa kuin että sata ”sivua” tultua täyteen loppui viimeistä viestiä klikkaamalla pääsy ketjun loppuun. Siihen asti toimi kuten muutkin sivut.

   

  petep

  Aloittakaa uusi ketju niin saatte auton ostettua  ;D

  jees h-valta

  Mitä olen ketjua katsellut en kyllä ota syytä ketjun paisumisesta. Itseasiassa lähes koko ketjun ollut muiden rienaamisen kohteena milloin mistäkin. Ehkä voittopuolisesti kuitenkin autoaiheesta. Aika kumma juttu mutta niin tuttu juttu kylläkin. Olen ilmeisesti sitten poikkeavasti metsäväen mielestä käyttäytyvä. Onneksi kuitenkin olen itse siitä ylpeä etten liikaa ole vielä näinkään vilkkaassa keskusteluhistoriassa samaistunut. Mutta tehtävänsä on tehnyt. Sain uuden auton ostettua.

  pihkatappi pihkatappi

  Ostitko ison nelikon, sehän se oli ainut oikea.

  jees h-valta

  Tulen vielä sellaisenkin ostamaan. Nyt ostin lähinnä siviilikäytön auton. Metsäauto tulee ensivuonna perästä.

  pihkatappi pihkatappi

  No niinhän meilläkin on, neliveto ja kauppakassi erikseen.

  jees h-valta

  Virallinen metsäverotuksen auto on edelleen kyllä Chevrolet Fleetside vm-91 mutta muun ei paljon tarvitse muuttua kuin tuon viimeisen eli vuosimallin. Suomessakin olisi Kamuxilla erinomainen korotettu jopa nelikkona ja bensakasina mutta kun vuosimalli menee vuoden perspuolelle niin ei käy sentakia. Kyllä 2000-luvulta pitää senkin olla.

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)