Keskustelut Metsänomistus Keskustelupalstan muistelua

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Keskustelupalstan muistelua

  Minä vuonna tämä palsta on perustettu ja milloin liityitte siihen. Muistatteko eka viestin jonka laitoitte tänne? Itse lueskelin tätä jonkun aikaa ja liityin v 2008 jolloin ensiviestini oli: Kannattiko ostaa? Siinä laitoin ostamani metsätilan tietoja ja sain teiltä vastauksia. Innostuin tästä nettipalstasta sen verran kovasti että kesällä v 2009 järjestin ensimmäisen nimimerkkien tapaamisen. Vielä täällä samoja nikkiä keskustelee joita oli paikalla silloin. Taneli oli ennen Vaari mutta taitaa hän olla elämässään kuitenkin vaari.

 • suorittava porras suorittava porras

  Kymmenen vuotta tuli täyteen minullakin. Kimmokkeena osallistua keskusteluihin oli alunperin  järjetön suunta metsänhoidossa. Moni tolkun isäntä oli saanut opastusta ,että taimikoita ei tarvitse hoitaa , kun odotellaan ,että homma tehdään koneellisesti energiapuita korjaten. Hyvin oli mennyt viesti perille kemeralla voideltuna. Nyt alkaa onneksi järki voittaa.

  jees h-valta

  Kirjoittelin jo vanhan palstan aikoihin ja aika kuumaahan silloin oli. Kyllä sitä edelleen hiukan kaipaa. Kovin konservatiivista ja varovaista on nyt. Paitsi Jätkä hiukan yrittää revitellä ja Tolopainen nyt heiluu joka suuntaan kuin heinämies. On täällä kuitenkin aika mukava ja asiallinen ryhmä nyt päivittäiskokoonpanossa. Ei suurta moitittavaa, kantaa otetaan ja annetaan välistä palaa. Siitä se muodostuu.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Minä kaipaan nimimerkkiä suden jälki – erittäin kiinnostava ajatuksen juoksu. Itse aloitin näppäinten pieksämisen Kaapelikäräjät-keskustelusta josta sitten etenin tänne.

  jees h-valta

  Mitenkähän suorittava on tuohon päätelmään ajautunut? Juuri tänään katselin Pohjois-Satakunnan reissulla siellä päässä ihan lähellä omaa palstaa kun oli harvennus koneellisesti aloitettu. Konetta ei näkynyt mutta jälkiä hakkuusta kyllä molemmin puolin tietä ja varoitusmerkit. Sieltä ei kyllä moto voinutkaan näkyä, niin sakeassa pusikossa se touhusi. Toki ei tänään kun ne ei yleensä viikonloppuina tee. Mitään ennakkoraivausta ei ollut tehty mutta oli siinä jo hiukan alkuun motolla selkoa harvennustakin saatu. Joka suuntaan törrötti rääseikköä mutta niin taaskin vain tehtiin aivan sakeaan pusikkoon ja aika vaikeassa maastossakin vielä. Seuraan mielenkiinnolla minkä firman laput pinoihin ilmestyy. Siinä aivan tämän lähellä teki UPM aivan samanlaiseen viime kesänä harvennusta. Siitäkin sai tiellekkin nojottavia saittoja väistellä. Että, tehdään ja suorittavakin itse teki. Vaikka aiheella hurskastelikin alinomaa.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Katselin täältä palstan taltioinnista,että 2012 taimikon heinäysaiheesta olen viestiketjun aloittanut silloin.Itse en todennäköisesti ole ketään vakikirjoitajista tavannut,kun en ole osallistunut yhteistapaamisiin.Huonounisena kun on pidettävä oma ohjelmarytmi ja aikakin on kortilla.

  tamperelainen tamperelainen

   

  Tekstiä uuden palstan ensimmäiseltä päivältä 25.4.2012 ?

  Olen kirjoitellut vuosia nimimerkillä ”manselainen”.Kun aikoinaan tuli kirjautumismahdollisuus,en viitsinyt rekisteröityä.Nyt se tuli pakolliseksi ,jos aikoo kommentoida.Rekisteröidyin tänään jo manselaisena ja se toimi hyvin ,mutta sitten kirjautuminen alkoi tökkiä ja palsta ilmoitti tylysti että manselainen on jo käytössä.Ilmeisesti s-postiosoite oli ensiyrittämällä väärin.Näin manselainen muuttui nimimerkiksi” tamperelainen”.Historiansa kullakin

   

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)