Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan virheitä, bugeja ja kehitysehdotuksia

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 128)
 • Keskustelupalstan virheitä, bugeja ja kehitysehdotuksia

  Tähän ketjuun voisi laittaa huomaamiaan palstan virheitä ja miksei myös koettaa koota ajatuksia palstan kehittämisestä.

  Olen huomannut, että kaksi linkkiä samassa viestissä ei onnistu. Koko viesti katoaa lähettämisvaiheessa ja takaisin ei sitä saa. Olen oppinut kopioimaan vastaukseni aina leikepöydälle ennen lähettämistä. Ei sitten harmita, jos kaikki katoaakin. Leikepöydältä vaan teksti takaisin ja miettimään miksi niin kävi.

 • A.Jalkanen

  Itse olen ratkaissut usean linkin ongelman siten, että olen poistanut osoitteen alusta http-hässäkän ja korvannut sen www:llä. Saattaa riittää sekin että poistaa alusta https:stä s-kirjaimen eli kirjoittaa vain http.

  Kaksi toivetta olisi.

  1. Tagipilvi aakkosjärjestykseen.

  2. Ketjujen oletusjärjestyksen valintamahdollisuus. Uusin viesti olisi saatava ensimmäiseksi aloituksen perään.

  MIISU4F

  A.J.n toiveeseen numero 1. Kauan on sitä kaivattu ->  Voisiko Ylläpito ystävällisesti alkaa vastaamaan kehitysideoihin..

  Ja tai kertoa, onko kuinka vaikeata se aakkosjärjestykseen saaminen, kerta vuosien *anomisen* jälkeen ei järjesty.

   

   

  aegolius

  Tuollaisten pienten asioiden lisääminen on helppoa. Ongelman täytyy olla, että Tapiossa ei ole ketään ohjelmointitaitoista ja he joutuisivat ostamaan palvelun. Silloin sillä on hinta. Se on sitä edullista ulkoistamista. 😉

  Planter

  Lasselta tuli toiseen ketjuun varteenotettava kehitysehdotus:

  ”Huomattavasti asiallisempi on FB metsäpalsta kun jokainen kirjoittaa omalla naamallaan niin jutut pysyy asiapitosina. Tämän Metsälehden sontaluukun sais sulkea pysyvästi. Aivan eri tasolla oli FB palstalla esim. myrskytuhojen käsittely..”

  Mahtaisiko löytyä jotakin välimuotoa?

  Jospa tuohon me keskustelemme taas ketjuun saisi kerättyä ne ”Esson baarin” jutut. Tolopainen laatii aamulla klo 4.30 ketjuun pääkirjoituksen ja sitten porukka kokoontuu vähitellen baarin pöytään pureskelemaan ammupalaa ja pääkirjoituksen aihetta. Illalla sitten kaljalasin kanssa taas jatkamaan. Sana on vapaa ja saa röynsyillä mihin vaan, vaikka kinata kenellä on paras auto. Onhan sille selvästi merkittävä ”sosiaalinen ulottuvuus” ja tarve.

  Olisiko esimerkiksi sellainen rajoitus muissa ketjuissa hyvä, että vuorokautinen kommenttien määrä yhdeltä nimimerkiltä olisi rajoitettu vaikkapa kolmeen, se ohjaisi keskenään kinaajat ”Esson baarin” puolelle, kun ovi menisi säppiin toisissa ketjuissa, mutta siellä saisi jatkaa. Tuskin sitä painavaa sanottavaa niin paljon löytyy. On se jatkuvakasvatuskin niin puhtaaksi kaluttu luu, ettei siitä kahtakymmentä järkevää uutta kommenttia päivässä saa aikaiseksi.

  reservuaari-indeksi

  ”…jatkuvakasvatuskin niin puhtaaksi kaluttu luu, ettei siitä kahtakymmentä järkevää uutta kommenttia…”

  ”…vuorokautinen kommenttien määrä yhdeltä nimimerkiltä olisi rajoitettu vaikkapa kolmeen…”

  Mielestäni Planterin ehdotus on erinomainen. Yksinkertainen ja luultavasti toteuttamiskelpoinenkin aika pienellä koodaamisella. Eliisa Kallioniemi, nyt vaan toimeksi!

  Tästä voimme varmasti olla kaikki samaa mieltä!

  Panu

  Edit: Koska ML ei näytä ihan huikella nopeudella sivujaan kehittävän, tuon 3 viestiä/pv voisi olla hyvä ihan jokaisen omavalvonnassa. Kaikki ymmärtävät varmaankin (?), että noihin kolmeen viestiin saa kyllä mahdutettua harkitut ajatuksensa aiheista.

  Arnold Layne

  10 vastausta per sivu on vähän. Saako vastauksien määrää per sivu korkeammaksi?

   

  Jostain nappulasta ois kiva päästä joko viimeiseen lukemattomaan viestiin tai uusimpaan vastaukseen.

  Visakallo

  Reva-Panu: ”3 viestiä/pv voisi olla hyvä ihan jokaisen omavalvonnassa. Kaikki ymmärtävät varmaankin (?), että noihin kolmeen viestiin saa kyllä mahdutettua harkitut ajatuksensa aiheista.”

  Toki näinkin, mutta se on turhan helposti kierrettävissä. Nytkin joku käyttää useanpaa nimimerkkiä, vaikka ei ole juuri mitään omaa asiaa esitettävänä, vain pelkkää toisten moittimista ja trollaamista.

  Petkeles

  mot

  Jalmari Kolu

  Parasta olisi uusia koko palsta nykyaikaiseen muottiin.

  Voisin pari euroa vuodessa käyttöoikeudesta maksaakin.

  Tämän palstan suurin ongelma vanhanaikaisuuden lisäksi on muutaman nimimerkin keskinäinen väittely ja jopa trollaus. Keskustelut kestävät harvoin asiallisena.

  Rane

  Lieneekö joku vika kun apinavideot häviää salaperäisesti?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 128)