Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan virheitä, bugeja ja kehitysehdotuksia

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 83)
 • Keskustelupalstan virheitä, bugeja ja kehitysehdotuksia

  Tähän ketjuun voisi laittaa huomaamiaan palstan virheitä ja miksei myös koettaa koota ajatuksia palstan kehittämisestä.

  Olen huomannut, että kaksi linkkiä samassa viestissä ei onnistu. Koko viesti katoaa lähettämisvaiheessa ja takaisin ei sitä saa. Olen oppinut kopioimaan vastaukseni aina leikepöydälle ennen lähettämistä. Ei sitten harmita, jos kaikki katoaakin. Leikepöydältä vaan teksti takaisin ja miettimään miksi niin kävi.

 • Puuhastelija

  Keskustelupalstalla saisi olla kyllä enempi kuin kymmenen viestiä sivulla. Eniten tällä palstalla häiritsee joidenkin keskustelijoiden jatkuva nälviminen toisia kohtaan. Kyllä pitää osata kunnioittaa kanssa ihmisiä, vaikka he eri mieltä olisivatkin.  Ja jos on tupla-tripla-nimimerkkejä niin semmoiset pois.

  Gla Gla

  Bensakeskusteluun laitoin kommentin, jota ei tullut näkyviin. Kun laitoin saman uudestaan. Nyt kone herjaa, että olet jo lähettänyt samanlaisen.

  Puuki

  Minäkin laitoin suojeluketjuun kommenttia . Ei mennyt läpi. Olisiko aiempi ”jäniskevennys”  joka ei sekään sopinut estänyt kokonaan kommentoinnin.   Jos niin meni niin eipä mitään, ollaan sitten kommentoimatta.

  Tomperi

  Voiko videoita lähettää kuvagalleriaan?

   

  aegolius

  On mielestäni vuonna 2020-luvulla aivan ala-arvoista, että sivuston sisällä on kuolleita linkkejä, jotka aiheuttavat virheilmoitussivun – eikä asialle tehdä edes vuosien kuluessa mitään. Näinhän on ollut jo pitkään nimimerkkien vanhempien viestien kohdalla. Tässä alla on esimerkiksi itse kirjoittamiini vähän vanhempiin viesteihin linkki. Siitä tulee virheilmoitussivu. Vain kymmenen viimeisintä viestiä pääsee näkemään jokaiselta nimimerkiltä.

  https://www.metsalehti.fi/keskustelut/kayttaja/aegolius/viestit/sivu/2/

  Palstan ulkoasu on ihan ok, kun vertaa monen isomman sivuston ulkoasu-uudistuksiin, joissa sivuston käytettävyys hävitetään lähes kokonaan. Pari firmaa tässä ainakin heti mielessä.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Heh, ehkä ihan hyvä että vanhoja syntejämme ei pääse lukemaan… olemmehan voineet viisastua! Kuukkelista hakemalla kyllä tulee joskus osumia todella vanhoihin viestiketjuihin.

  aegolius

  Onhan tuossa puolensa. Nyt kuitenkin jo parin viikon ikäisen kommentin kaivaminen on melkoinen homma, jos et ole varma missä (aktiivisessa) ketjussa viesti oli. Hienoa, jos ajattelun kehittymistä tapahtuu jo tuossa ajassa 😉 🙂

  Puu Hastelija

  Puukin kanssa samalla linjalla.  Ketuttaahan se,  kun hengentuotos katoaa kuin vessasta vedettynä. Jotain mätää Tanskan maalla.  Ja Metsälehden sivuilla.  Meni taannoin täysin pikkujoulufiilikset.

  upper

  Onko tällä palstalla mitään toimivaa hakutoimintoa? Tosiaan forumin pohjan voisi vaihtaa toimivampaan.

  Gla Gla

  Ei ole. Google on paras tapa etsiä. Itse en kaipaa hienompaa alustaa. Täällä on kaikki tarpeellinen eli mahdollisuus kirjoittaa ja korjata oma virhe.

  Ainoa moka tuli tänään, kun puhelimella palstaa selasin. Puhelimen oikeassa alakulmassa on peruutusnappi, mutta sormi osuikin näytön oikeassa alakulmassa olevaan Ilmoita asiaton viesti kohtaan. Kun järjestelmä ei kysy, oletko ihan varma, lähti aiheeton ilmoitus.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 83)