Keskustelut Metsänhoito KORJUUSELVITYS TUOTOSTAPPIO 20 %

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • KORJUUSELVITYS TUOTOSTAPPIO 20 %

  Se siitä, vatvomatta paras ja ihmisten hyvä olla

   

  ””Voisiko joku jolla on kontaktipintaa näihin mittaajiin tai tutkijoihin selvittää seuraavan asian. ” Tarkoittihan tämä tuotostappio kasvullista tappiota, kuinka suuri tappio oli vai oliko ollenkaan taloudelliessa mielessä” Tuohon talouskysymykseeen liittää eri tavalla tehdyt laskelmat ja selostukset. Minä ymmärrän tämän asian kyllä mutta epäilen että metsälehden toimittajat eivät ymmärrä ja siksi en tätä kysymystä esitä päätoimittajalle enkä muille lehden toimittajille saatika avustajille.””

   

 • metsänkasvattaja

  aika pieniä  tuppaavat ne tulot  olemaan vaikka eh  hakattaisiin kaikki pois.onneksi  ne  hölmöt  ovat  suht  harvassa kuka näin  menettelee ja  ovat  vastuullisia metsänomistajia.

  Puuki

  Melko huono lopputulos 20% tuotostappio eh-kuvioilta elinkeinolle jossa tuotto on tyypillisesti  muutaman%:n luokkaa liikevaihdosta.  Eh on hoitohakkuu jossa määräyty tulevaisuuden metsien tuotos ja tuotto.

  <iframe id=”fskey-iframe” class=”fskey-autofill-dlg” style=”display: none;” sandbox=”allow-same-origin allow-scripts”></iframe>
  <div id=”fskey-tooltip” class=”fskey-tooltip” style=”display: none;”></div>

  jees h-valta

  Ensiharvennukset tulevat kääntymään entistä enemmän energiapuun hakkuiksi koska sieltä saatava liksa on huomattavasti parempi. Tätä tosiasiaa on turha kiistää. Hakkuujälki on vastuullisilla toimijoilla aivan ok mutta toki joukkoon varmasti mahtuu ylisuorittajiakin. Pieni prosentti metsänomistajia sitten tietty tekee manutyönä joka on se paras ilman muuta.

  mehtäukko

  Mitä varten samaa asiaa aletaan vatvoa uudella aloituksella??

  Tomperi

  Voisiko joku jolla on kontaktipintaa näihin mittaajiin tai tutkijoihin selvittää seuraavan asian.  ” Tarkoittihan tämä tuotostappio kasvullista tappiota,  kuinka suuri tappio oli vai oliko tappio ollenkaan tappio taloudelliessa mielessä”   Tuohon talouskysymykseeen voisi liittää eri tavalla tehdyt laskelmat ja selostukset laskelmista.  Minä ymmärrän tämän asian kyllä mutta epäilen että metsälehden toimittajat eivät ymmärrä ja siksi en tätä kysymystä esitä päätoimittajalle enkä muille lehden toimittajille saatika avustajille.

  Metsänhoitoyhdistysten metsäasiantuntijat eivät mitenkään ehdi kiireiltään minkäänlaista ajatusta heittää noihin juttuihin. Työkiireet ja ja vatmaan oma lusikka tavalla tai toisella mukana noissa  prosenttiloissa.

   

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)