Keskustelut Metsänomistus Korvaukset sähkölinjoista

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Korvaukset sähkölinjoista

  Sähköyhtiöltä tuli sopimus allekirjoitettavaksi. Pieni korvaus tulee linjan alle jäävästä maasta, puustosta ja laanipaikasta.

  Alue jää käytännössä ”loppuiäksi” linjan alle, pois metsätalouskäytöstä. Lisäksi liikennöinnissä on jatkossa huomioitava pylväät ja langat.

  Oletteko allekirjoittaneet näitä sopimuksia mukisematta? Vai onko niissä neuvotteluvaraa? Puuston osalta korvaus näyttää olevan 80% odotusarvosta.

  .

 • suorittava porras

  Tämäkin kannattaa ottaa huomioon sopimusta tehtäessä…..

  http://www.xn--metslehti-y2a.fi/Metsalehti/Keskustelut/Aihe/Viestiketju/?topicId=541

  Metsäkupsa

  On allekirjoitettu sähkölinjasopimuksia.Joskus mukisematta,viimeiksi en hyväksynyt tehtyä laskelmaa.Kutsuin sähköfirman edustajan maastoon,tunti neuvoteltiin.Reilu tuhat euroa parani korvaus,joten tuntipalkalle pääsin.

  Odotusarvoja sain korotettua,osalla oli pystykarsittua ja lannoitettua metsää.Yhtiön herralla oli itselläkin metsää,isänsä sanoi olevan metsänhoitaja,joten yhteisymmärrykseen pääseminen oli normaalia helpompaa.Jos linjan alle jäämässä arvokasvussa olevaa metsää,kannattaa tutkia onko riittävästi korvausehdotuksessa huomiotu.Joutomaasta ja uudistuskypsästä metsästä ei tule kuin maapohjan arvo.n.350€ ha max.

  kempas

  Kiitos vastanneille. Eikös näillä selvinne eteenpäin.
  Nm. suorittava porras, hyvä linkki.

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)