Keskustelut Metsänomistus Kuka olisi paras presidentti metsänomistajalle ?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 246)
 • Kuka olisi paras presidentti metsänomistajalle ?

  Merkitty: 

  Pressan vaalit lähestyy ja jokainen valitsee ehdokkaansa.Presidentillä ei ole suoranaista vaikutusaltaa metsäasioihin.Olisi kuitenkin eduksi,jos pressa profioituisi metsäntalouden puolustajaksi.Epäilen,että metsänsuojelijoita on usiampiakin ehdolla,esim Haatainen,Kyllönen,Haavisto

  Itse näen Paavo Väyrysessä eniten maahenkeä ja metsänomistajan ystävää.Varmasti löytyy muita mielipiteitä

 • Jätkä

  Paras presidentti tähän hätään on Niinistö ja soisin hänelle monta kautta vielä, eli lakiin muutos.

  meillä on noita eläkepressoja niin, että päät yhteen kolisee, eikä kenelläkään ole mitään valtaa. Oikeasti saulista pitäisi tehdä uusi Kekkonen, eli niin kauan, kuin vähänkään kunto kestäisi, nii pressana vaan.

  Sahtivaarillakin on valtion kustantama toimisto, ja siellä henkilökuntaa, on valtion auto kuljettajineen jne. Kuitenkin ukko pärjäisi oman firman tuotoilla mainiosti, varsinkin, kun kiljun teko on laillista tästä eteenpäin.

  tamperelainen

  Jätkä:Kaikissa kokoomuslaisissa on ripaus viherkommunistia.Hyvä esimerkki tämä SPietikäinen,joka halusi metsämme päästölähteeksi.Eiköhän Saulillakin tuo metsien suojelu ole päällimmäisenä.Luontoiltaan soittelee

  petep

  Ei ole ihme jos tämän palstan huurupäät Niinistöä kannattaa. Olisi hyvä aukoa silmiä ja herätä tähän päivään.

  Tolopainen

  Presidentti instituution alasajo Suomessa on kesken. Valta otettiin pois mutta kulissit jäi. Nyt Niinistö on rakennelellut ylleen Kekkosen viittaa tapailemalla tarpeettomasti Putleria. Valtionpäämiehet ovat suuri ongelma tällä hetkellä ja ovat olleet kautta historian näistä ongelmista pitäisi päästä eroon. Miksi äänestämme tavallisen kansalaisen kuninkaaksi jota voimme alkaa pokkuroimaan ja eristetään hänet muusta yhteiskunnasta asumaan johonkin palatsiin. Mielenvikaista toimintaa.

  mehtäukko

  Jos aloittajsn kysymykseen kommentoisi, niin onhan Pave valtiomieskokemuksellaan, koulutuksellaan ja tietämyksellään ylitse muiden.

  Mutta ”tähän hätään” paras ollenee näistä kahdesta Sauli.

  Rane2

  Metsänomistajan kannalta katsoen paras meppiehdokas on tietysti Nils Torvalds Luluc-taiston ansioillaan.Merja Kyllönen on huonoin samasta syystä.Paavo Väyrystähän hiilinieluasia ei jostain syystä kiinnostanut vaikka se oli tärkeä suomalaiselle metsänomistajalle.Paavoa ei meppihomma ole näyttänyt muutenkaan kiinnostavan saavutuksista päätellen.

  Presidentin tehtävähän on hoitaa suhteita EU:n ulkopuolisiin maihin.EU asiat ovat hallituksen hoidossa.Tärkein tietysti että on hyvät puhevälit Putinin kanssa.

  jees h-valta

  Rane2:n linjoilla. Ei vielä omaa vakaata äänestyspäätöstä. Niinistökin on jostain syistä hiukan liian kansan kiiltokuva. Ei aivan minun mieleen.

  mehtäukko

  Nilsin taisto oli kunniotettava, ja hän onkin ehdottomasti nykyroolissa vaikuttavampi metsä-asioissa jatkossakin. Olisi siten pikemminkin ministeri- ainesta.

  Mutta pressa on arvojohtaja ja siinä valossa PH vihoviimeinen vaihto-ehto.Eikä siten sekään.

  tamperelainen

  Torvaldsn ansiot kiistattomat hiilinieluasiassa.Taakkana tuo RKPn suvakkilinja

  Tolopainen

  On tällä Torvaldsilla ainakin etevä poika, joka kehitti Linuxin ja jätti rahastamatta sillä ja antoi ilmaiseksi markkinoille. Olisi ehkä voinut tehdä miljardiomaisuuden. Papparaisen tausta on värikkään punainen. Ei ehkä kuulu henkilönä presidenttisarjaan. Vaikka Natokanta onkin realistinen.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 246)