Keskustelut Metsänomistus Kuka olisi paras presidentti metsänomistajalle ?

Esillä 6 vastausta, 241 - 246 (kaikkiaan 246)
 • Kuka olisi paras presidentti metsänomistajalle ?

  Merkitty: 

  Pressan vaalit lähestyy ja jokainen valitsee ehdokkaansa.Presidentillä ei ole suoranaista vaikutusaltaa metsäasioihin.Olisi kuitenkin eduksi,jos pressa profioituisi metsäntalouden puolustajaksi.Epäilen,että metsänsuojelijoita on usiampiakin ehdolla,esim Haatainen,Kyllönen,Haavisto

  Itse näen Paavo Väyrysessä eniten maahenkeä ja metsänomistajan ystävää.Varmasti löytyy muita mielipiteitä

 • Visakallo

  Tolopaiselle voin kertoa, että hiihtäjiä ja yleisöä oli kisoissa ihan mukavasti. Hiihtäjät arvostavat, että heidät autoineen ohjataan fiksusti parkkiin niin, että suksien huollolle jää riittävästi tilaa. Muutaman tunnin rupeama raittiissa ilmassa, sen päälle pari grillimakkaraa ja munkkikahvit. Voiko lauantaipäivää paremmin aloittaa!

  69 vuotiaana uudelleen isäksi tullu presidentti Niinistö on saanut myönteistä huomiota maailmalla, myös Venäjällä. Siellä arvostetaankin, että miehestä on vähän muuhunkin kuin nokosia ottamaan!

  Tolopainen

  Lapsista kasvaa aikuisia eikä ne enää silloin kovin kivoja ole, kun Niinistön poika on 10v. Sauli on 80v, varmaankin ihmettelee, että miksi ukki asuu meillä.

  Visakallo

  Kyllä minusta omat lapset ovat olleet ihan kivoja kaikenikäisinä, samoin lapsenlapset. Tolopaisella on jostain syystä eri käsitys. Omat vanhempani olivat kouluaikaan sen ikäisiä kuin joidenkin luokkakavereiden isovanhemmat, mutta ei se minua haitannut. Tärkeintä lapselle on, että on joku ihminen joka välittää.

  jees h-valta

  Meitinkin lapsi kasvoi aikuiseksi mutta kyllä hän on edelleen se meidän ”ykkösvauva” jota viikoittain sentään tavataan joko työn tahi vapaa-ajan puitteissa. Kovan luokan käsityöläinen joka tekee työkseen timpurin töitä t:mi-nimellä ja vapaa-aikanaan virittelee autoja ja traktoreitakin miten kuten tarve vaatii. Aika paljon yhteisiä juttuja mennään näissä vanhojen  rakennusten saneerauksessa.

  Rane2
  Rane2

  No ei,Kansalaispuolueen johto on vain väärässä.

  http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.223494

Esillä 6 vastausta, 241 - 246 (kaikkiaan 246)