Keskustelut Metsänhoito Kuntan myynti

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Kuntan myynti

  Ostomies soitteli kuntan osto asialla.  Kysymyksessä päätehakkuu kuvio, joka on tarkoitus kylvää männyllä.. Ihan tonneista rahassa kertoi olevan tuotto. Lieneekö kokemusta tällaisesta liiketoiminnasta?

 • Jean S

  Kokemusta liiketoiminnasta ei ole muuten, kuin että olen itse kysynyt tarjousta kerran ja melkein sellaisen saanutkin. Mulla oli sellainen hyvä mutta liian huono alue tähän markkinasentimenttiin, eli tavaraa menee ihmisten pihoille sen verran paljon, etteivät voineet alkaa tekemään ”poimintaa”. Kaikki alueet eivät kasva sopivaa varvikkoa sopivassa suhteessa ja maalaji voi olla liian kivinen ettei saada yhtenäistä mattoa.

  Toimijoissa on ilmeisesti eroja ja joiltain jää kuulemma nostamattakin vaikka on sovittu, mutta jos ei ole puukaupalla kiire, niin kannattanee kyllä kerrottujen tietojen perusteella kokeilla.

  Rane

  Kaksi kunttakauppaa on tehty paikallisen viherpalvelun kanssa.Sen verran aikaa etten summia muista mutta ei siinä rikastu.Kuntan viennistä ei ole mitään haittaa joten jos kunttafirmalla on ostohousut jalassa niin kaupat kannattaa mielestäni tehdä.Tietysti jos lähettyvillä on joku muukin kuntanostaja niin voihan kysyä kilpailevan tarjouksen.

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)