Keskustelut Puukauppa KUUTIO

Esillä 5 vastausta, 121 - 125 (kaikkiaan 125)
 • KUUTIO

  Merkitty: 

  MT:n viime nummerossa Metsäteollisuus ry:n KNiemi kertoo kauppapaikka ”Kuution” ilmiöistä.

  Esim Mhyp:n kummallisesta änkyröinnistä ohjelmistoissa asioiden eteenpäin viemiseksi. Oma lehmäkö on kaatumassa ojaan? Toisaalla taas korjuupalvelun tuomisesta päivän valoon ja samalle viivastolle lähtötilanteessa. Välistävetojen puolustamista ja vähättelyä kun on tälläkin saitilla ilmennyt… Reilua peliä ei ole maailmassa liikaa.

   

 • Puuki

  Aiemmin toimi  ainakin siten, että piirtäminen  onnistui  mutta piiroksen tallentaminen ei.  Eikä mottimääriä voinut muuttaa muutenkaan.

  Metsuri motokuski

  Minä sain kyllä tallennettua ja sain myös motit laitettua. Siinä muistaakseni oli niin että laitetaan hehtaarikertymä jonka se sitten muuttaa piirroksen mukaiseksi kokonaiskertymäksi. Vaatihan se vähän jumppaamista mutta onnistuu kyllä. Jos useammin tekisi niin aika rutiinilla sen saisi tehtyä. Mutta harvoin kun tekee niin aina saa miettiä uudestaan. Siinä oli muistaakseni kynän kuva jota painamalla sai motti tietoja muutettua.

  Panu

  Tuo olikin uutta, että sinne pääsee metssan.fi kautta. Piti käydä katsomassa ja siellä on tosiaan ”Lähetä puukaupan tarjouspyyntö”-linkki, joka vie Kuutioon.

  Metsuri motokuski

  Kyllä joo. He itse suosittelivat että menisi suoraan eikä metsään.fi kautta kun kyselin tuesta neuvoja. Olen tehnyt kummallakin ja minusta metsaan.fi kautta oli kätevämpi. Silloin tosin käsittelimme siellä olevia kuviotietoja sellaisenaan eikä ollut tarvetta muokata niitä.

  Teufelin Zumi

  Kaikki metsaan.fi linkit ei vie kuutioon, siellä on myös omansa.

Esillä 5 vastausta, 121 - 125 (kaikkiaan 125)