Keskustelut Metsänhoito Kuvat

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 32)
 • Kuvat

  Merkitty: 

  Joo, olen senverran tuore foorumin käyttäjä, että en näköjään tiedä kaikkia juttuja. Eilen uteliaisuuttani tutkin osiota ” lukijan kuvat ”. Siellähän on ihan oma foorumi kuvien kera. Siellä oli mm. juttua kaksikerroskasvatuksesta ym. Tää ei oiken mene meikäläisen jakeluun…Miksei tänne yleisen keskustelun puolelle voi liittää kuvia… vai onko kiellettyä?

   

   

 • Rane

  Ei ole kielletty.

  pihkatappi

  Lukioiden kuviin lähetetyissä toimii sensuuri, tänne lähettäminen on radikaalia. Asiallisesti ajatellen, tämmöinen pikku kuva aiheeseen liittyen on piristävää. Lukijoiden kuvissakin usein aletaan uusi keskustelu samasta aiheesta, kun kuvia tulee muutaman päivän päästä lisää ja tuleviin hakuihin löytyy tietysti joku noista kuvista ensin ja suuri osa keskustelua jää todennäköisesti tiedonjanoiselta nettisurffaajalta huomioimatta tai ainakin tuo koko keskustelun seuraaminen on erittäin hankalaa, kun keskustelua käydään useammassa säikeessä.

  Jätkä

  Lukijoiden kuvissa ehkä paremmin kuvat säilyvät ”tyrkyllä”, vaikka toivoisinkin, että kuvat, joihin kommentoidaan, nousisivat yläriviin, ettei epähuomiossa jää pois keskustelusta.

  suorittava porras

  Lukijoiden kuvista voi myös kätevästi poimia kuvia keskusteluja elävöittämään. Voi rakennella ihan mieleisensä paketin kuhunkin keskusteluun. Itsellä materiaalia ihan kohtalaisesti vuosien varrelta.

  Gla

  Miten kuva tänne laitetaan?

  Jokin maksuton järjestelmä, esim. aijaa.com on siitä hyvä, että kuvat ovat kai aijaan palvelimella jossain pilvessä, eivätkä kuormita Metsälehteä ja ne voi itse poistaa jälkikäteen. Esim. Planter on tällaisia kuvia mäntytaimikoista keskusteluihin  laittanut.

  harrastelija metsuri

  Miten kuva tänne laitetaan?

  Kirjoittelin siitä äsken ohjeen, mutta eipä antanut lähettää? herjas vaan punasella jotakin???

  harrastelija metsuri

  Kokeillaas uudestaan

  Otat POSTIMAGE ja kirjaudut sinne. Sen jälkeen lataat haluamasi kuvan sinne omista kuvatieostoistasi. Avaa automaattisesti tiedostosi kun aloitat latauksen. Sen jälkeen se tarjoaa vinon pinon linkkejä, kopioit niistä sen toisena olevan ja liität juttuusi ja kuva on siinä. Eikä maksa mitään.Ei näköjään toimi ”lukijan kuvat” osiossa. Laitanpa sen kuvan tänne

  harrastelija metsuri

  harrastelija metsuri
  Hyöteikkö

  Minäkin tässä vähän ihmettelen tuota hidasta kuvien tuloa kuvasivustolle. Keskustelusivustolla kommentti tulee heti vaikka ns. keskustelukumppanin ”ihollekin” menisi , mutta kuvasivustolle ei tule tai tulee pitkällä viiveellä. Kun edes kirkkoveneen kuviakaan en ole lähettänyt. Saattaa olla tietenkin vika tässä tuolin ja pöydän välissäkin.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 32)