Keskustelut Metsänhoito Kuvat

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 21)
 • Kuvat

  Merkitty: 

  Joo, olen senverran tuore foorumin käyttäjä, että en näköjään tiedä kaikkia juttuja. Eilen uteliaisuuttani tutkin osiota ” lukijan kuvat ”. Siellähän on ihan oma foorumi kuvien kera. Siellä oli mm. juttua kaksikerroskasvatuksesta ym. Tää ei oiken mene meikäläisen jakeluun…Miksei tänne yleisen keskustelun puolelle voi liittää kuvia… vai onko kiellettyä?

   

   

 • r.ritva r.ritva

  On ollut vaikeuksia lähettää.Nyt pitkästä aikaa sain -saukonjäljistä kuvan-Jostain syystä vai liekö jotain tekijäin oikeuksia kuvien lähettäminen on ollut vaikeaa.Se että joku hyväksyy kuvan ei yksistään vaikeuta lähettämistä.Ohjeistus sivu on sekava.

  Lisäksi keskustelusivulta mihin aikaan nm.on ollut keskustelemassa ilmaistaan vieraskielisenä.Tuotetaanko tuo teksi jostain muualta.Vai onko tuo eu-puheenjohtajuus kauden tuotetta.-Ju nou.-

   

  Per Ä Reikäs

  это проблема,когда ты не понимаешь,только ты просто не можешь,нужно учиться ?

  Tolopainen

  Ruski maatuska kovi ei hjuva, vinski parempi.

  petep

  Ei taida oikein pelittää koko foorumi/sivusto. Keskusteluissa on sellaisia aiheita mihin ei voi vastailla jne .

  puunhalaaja

  Olen yli viikon verran tuskaillllllut näiden kuvalinkkien kanssa. Ei pysty vastaamaan viesteihin, ei pysty aloittamaan uutta keskustelua, jos on linkki aijaa -kuviin.

  Voisiko joku foorumin ylläpidon puolesta kommentoida, että mikä on meininki? Onko foorumissa joku vikatila? Jos on, niin koska korjaatte sen? Vai onko tämä uusi sääntö foorumille, ei saa enää kuvia linkittää? Niin tai näin, niin kertokaa asia julkisesti, ketuttaa kun ei tiedä missä mennään ja mikä on sallittua.

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Muidenkin linkkien kanssa on välillä ongelmia, mutta se vaikuttaisi ainakin joskus auttavan jos linkin eteen laittaa tekstiä tai muuttaa linkin tavalliseksi tekstiksi. Viimeisimmästä ketjuun tulleesta viestistä kulunut aika ei näytä myöskään aina toimivan oikein. Jotain häiriötä on.

  Planter Planter

  Jos ottaa ”lisää tai muokkaa linkkiä” kirjoitusboxin yläreunasta, häviää kaikki lähetettäessä. Kun kopioi linkin suoraan tekstiin, ilman ”klemmaria”, niin toimii. Alla sähköaita peurojen käynnin jälkeen.

  https://aijaa.com/AXFaKT

  Jos lähettää lukijoiden kuviin, näyttää maksimikoko pienentyneen ja on nyt 2 Mt.

  harrastelija metsuri

  Joo, ei anna ainakaan laittaa kuvaa ja linkkiä samaan postaukseen. kokeillanhan erikseen..

  harrastelija metsuri

  testi 1

  harrastelija metsuri
Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 21)