Keskustelut Harrastukset Kyyninen epäluottamus

Tämä aihe sisältää 10 vastausta, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Visakallo 10 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Uusmetsäläinen

  Visakallo voisi tosiaan suhtautua välillä vähän positiivisemmin vihreisiin ja Rane & kumppanit sosiaalidemokraatteihin. Kyyninen epäluottamus on epäterveellistä.

  reservuaari-indeksi

  Oho. Rane linkittää kyynisyydestä! Siinä kirjoittajassa kun avarakatseisuus onkin ollut oikein pinnalla.☺ Voi hyvänen aika tuota ulkokultaisuutta.

  6 m3 6 m3

  No,Ranehan on maanilveilijä,perinteinen Maalaisliittolainen, tekee extrauksia joskus moton puikoissa Mikkelin jälkeen,kun potut on kuopassa ja akat pirtissä.😆

  Tai ainakin on tehnyt, aikoinaan,,,osallistunut jopa metsäsotiin, Hyryllä,,,aikoinaan.😧

  Ansaitsee siis veteraanitunnuksenkin?😧

  Visakallo Visakallo

  Revan kyynisyyden tasolle emme kukaan täällä pääse. Jäämme siitä valovuosien päähän.

  Rane2

  Positiivisuudesta sen verran että linkki vaikuttaa olevan hyvinkin tarpeellinen (Revanderkin luki sen heti).

  6m3:lle sen verran päivitystä että Rane on ollut mukana myös Sopenmäen Heinosenahossa.Luontoliitto tai Greenpeace antavat korkeintaan kunniamaininnan jos sitäkään.

  Ps.Muistin että Greenpeacen operaatiojohtaja uhkasi kerran että GP haastaa Ranen käräjille.Tämänhän voi laskea jonkinlaiseksi kunniamaininnaksi?

  Apli

  Aina välillä tuntuu että me Suomalaiset ollaan kyynistä ja kateellista kansaa, muiden tulot ja rahat kiinnostaa todella paljon, ei osata olla onnellisia pohjolan taivaan alla.

  Arnold Layne

  ”Haukkalan väitöskirjan aikoihin vuonna 2002 puhuttiin vielä kyynisestä vihamielisyydestä. Somea ei silloin vielä edes ollut.”

  Tuossa on toimittaja väärässä. Terminä some on tuoreehko, mutta ilmiönä sosiaalista mediaa toteutettiin hyvinkin pitkälti ainakin 90-luvulta lähtien (BBS kultakausi).

  Rane2

  Tämä ”purkki”-kulttuuri on ollut ennen kuin Rane tietokoneen hankki.

  Tolopainen

  Onneksi minä en tiedä mitä tarkoittaa kyyninen tai kyynillinen. Ei ole suomenkieltä.

  Visakallo Visakallo

  Uusmetsäläinen: ”Visakallo voisi tosiaan suhtautua välillä vähän positiivisemmin vihreisiin”

  Haluaisin toki suhtautuakin, mutta minkäs teet, kun vihreiden puheenjohtajan valintakin on nyt kuin suoraan DDR:n tai Neuvostoliiton ajoilta. Puolueen politbyroo pitää täysin salaisen kokouksen, jossa äärimmäisen pieni puolue-eliitti valitsee puheenjohtajan. Hänestäkö sitten pitäisi tulla pääministeri!  Kyllä taistolaiskommunistit olivat aikoinaan sentään rehtiä porukkaa nykyisten vihreiden rinnalla!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 10)