Keskustelut Metsänomistus LINKITYS

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • LINKITYS

  tämä ei metsään varmaan kuulu..mutta varmaan sivujen ylläpitäjä vois laittaa sivut toimimaan että vois linkittää linkin ettei tarviis arvuutella jotta mitä merkkejä välistä poistetaan..yleensä tulee ”error” kaikki mehtäläiset ei oo nörttejä

 • Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Siihen tulee välilyönti ku on tietty määrä kirjaimia. joku joka jaksaa voi laskea.

  torppari

  laskee voep..kohtahan alvitkii on laskettava tuliko vae mänikö….minä iha ite en voe muokata toisten sivuja mutta metsälehti on suht. iso toimija..kaipa tuon joku osais kuntoonkin..liekkö sielläkii ollu yyteet ja viskattu porukkoo pihalle

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Torpparin kanssa samaa mieltä että olisihan nämä sivut voinut valmiiksikin asti tehdä.. Vanhalta palstalta olisi voinut kopsata linkintekosysteemin kokonaan, se oli siellä kunnossa. Jotain muutakin voisi toki palstalla olla toisinkin. Mm. Tuplanestosysteemi on joka palstalla, mutta ei täällä.
  Metsälehdellä ei ole itsellään ohjelmoijaa, palvelu ostetaan ulkoa. Siinä on se kiusallinen asia, että ohjelmointi palvelusta peritään ihan kunnollista hintaa.

  Ne linkeissä olevat välilyönnit tulevat siitä että järjestelmä katkaisee sanan jostain 33 tai 34 kirjaimen jälkeen, koska pitkillä sanoilla saatiin ainakin vanhan palstan näyttö sekaisin.

  Jokaisen linkkejä tänne asettavan tulisi ymmärtää katkoa linkki 30 merkin mittaisiksi pätkiksi rivinvaihdoilla. Silloin kiusallisia välilyöntejä ei tule. Kun linkki sitten kokonaisuutena kopioidaan selaimen osoiteriville, niin selain kyllä poistaa ne rivinvaihdot, eikä niistä ole harmia.
  Menetelmän oivalsi aikanaan nimim. Kisi.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)