Keskustelut Tekniikka M-Tronic ongelma

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 29)
 • M-Tronic ongelma

  Stihl 460 hukkasi tyhjäkäynnin. Säätää sitä ei itse voi. Ilmansuodatin putsattu ja tulppa vaihdettu. Vaihdettu bensa varmasti tuoreeseen. Tehokäynnillä pelaa hyvin, mutta sammuu heti kun hanasta löysää. Huoltoon kai vietävä?
  Ajettu ehkä pari sataa tuntia.

 • jakke

  Mulla 490:nen,kuumana ei meinaa saada käyntiin.

  japine

  Tuo 460 lähtee kyllä aina käyntiin. Ainut ongelma tyhjäkäynti.

  kuusessa ollaan

  Tehkää se omatoimikalibrointi…Saha käyntiin ”ryyppy päällä” ja annatte käydä 90 sekuntia (katsottava kellosta).
  Sitten sammutus kaasuvipuun koskematta. Pitäis korjata normaalit säätölaitteiston ongelmat.
  Sitten tulppatarkistus/vaihto (huom, valmistajan ilmoittama tulppa, on tullut eteen tuttavalla käynnin muuttuminen ilman häiriönpoistajaa olleella tulpalla). Myös pakoputken tarkistus, onko tukossa.

  Jos noi ei auta, sitten huoltomiehelle, joka tietää mitä pitää mitata, ja mistä johdoista. Muutoin voi itse sorkkien tehdä vain pahaa tuhoa.

  japine

  Ei kalibrointi auttanut. Huoltoon pitänee lähteä.

  jees h-valta

  Alan vakuuttua ettei hieno elektroniikka ja metsätyöt sovi yhteen.
  Pian pitää todella siirtyä vanhakantaisiin perusvekkareihin joita ”honkkarit” sun muut halppiskaupat myy.

  japine

  Honkkari on kova sana. Pöllisakset 3 euroa. Suunniteltu kunnan hommiin, ei voi liikaa nostaa kun oikenevat. Pistolapio, niskat nurin ekalla väännöllä. Honkkarista olen löytänyt vain yhden tuotteen, joka toimii: venäläinen sinkkisankko.

  japine

  Muutamilta konekauppiailta olen kysynyt mielipiteitä jessen ihailemista kiinan sahoista. Viimeisin oli: ei koskaan kiinan sahoja, ei tule muuta kuin v******lua. Kolme merkkiä, tiili husku ja jonssi, eikä niiltäkään halvinta mallia. Jos pitää jotain tehdäkin.

  jees h-valta

  Niinpä sitä aikanaan halveksittiin Kiinan skoottereitakin. Montako laatumerkkiä niistä nykyisin näette kauppojen edessä parkissa?
  Kyllä se lähes aina on kiinalainen ja hinta/laatusuhde riittävä monen tarpeisiin. Tiedän esim. meidän taloudesta kiinanskootterin jolla on lähes parikymmentä tuhatta joa ajeltu ilman ihmeitä murheita. Kerran vetohihna poikki ja joitain pieniä kulumanormivikoja.

  japine

  Stiili on nyt ollut huollossa pari viikkoa. Asentaja kertoi, ettei löytänyt vikaa, maahantuoja oli veikannut sytytysyksikköä vialliseksi ja sitä nyt odotellaan. Onko muilla kokemuksia M-Tronicin vioista?

  japine

  Sytytysyksikön vaihto ei auttanut. Tyhjäkäynti häviää kun saha on lämmennyt. Ideoita?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 29)