Keskustelut Harrastukset Maastoliikenneluvat

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Maastoliikenneluvat

  Onko kukaan maanomistaja myynyt maastoliikennelupia moottorikelkkailuun? Mieleeni vain pälkähti tuommoinen, kun nuita kelkkailijoita on niin pirusti ja ajavat aivan missä sattuu niin jos alkaisi myydä lupia omille maille. Samalla voisi selvittää myös alueet missä kelkkailu olisi kielletty esim. hyvin nuoret taimikot.
  Kuitenkin tämä on varmaan kuolleena syntynyt ajatus, sillä kuka tuota edes valvoisi? Ja miksi kukaan alkaisi maksaa semmoisesta mitä on ilmaiseksi tehnyt? Maanomistajien pitäisi yhdessä myydä kelkkailulupia isommille alueille?

 • pitkät neulaset pitkät neulaset

  Taannoin lähdin moottorikelkkareittiä hyväksi käyttäen palstalleni (21 ha) Pudasjärvelle. Matkalla siellä joasain poliisipartio pysäytti ja kirjoitti sakot luvatta ajosta reitillä.Kerroin että reitti kulkee palstani kautta – ei auttanut – olisi pitänyt asua siellä . Sen koommin olen ajellut sinne autolla.

  ostaamyy

  Oikeus liikkua maastossa

  Moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ei saa liikkua eikä sitä saa pysäyttää tai pysäköidä maastossa maa-alueella ilman maan omistajan tai haltijan lupaa.

  Reitin piiriin kuuluvilla maanomistajilla pitäisi olla lupa ajella ns keskinäinen lupa silloin ei asialle poliisikaan voisi yhtään mitään.
  Vaatikaa lupa ajeluun jo reitin perustamisvaiheessa.

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)