Keskustelut Harrastukset Mädättäjät Ponssen kimpussa!

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 41)
 • Mädättäjät Ponssen kimpussa!

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/puheenaiheet/kommentit/artikkeli-1.550125

  Taas on vihervasemmistolaiset intersektionaaliset feministit mädättämässä isänmaata. Myynninedistämismielessä on keski-euroopan isäntämiehille tehty viehkeitä kalentereja, joiden kuviin on onnekkaasti saatu metsäalasta kiinnostuneita nuoria naisia poseeraamaan Ponssen koneiden kanssa. Aurinko paistaa mukavasti ja vaatetusta on ollut perusteltua vähentää. Ja tämä on nyt sitten hirveän kamalaa!

  Tässä on ihan sama ilmiö kuin on luonnonsuojelussa ja sertifikaateissa. Valtaa on annettu erilaisille kansalaisjärjestöille ja kansalaismielipiteelle. Firmat miettii kusi sukassa jotain omaa imagoansa. Voinko nyt pistää tästä menemään kuivaa keloa alas muutaman sata mottia, vai onko heti joku liimatainen itkemässä twitterissä? Kyllä ei pidä antaa periksi tällaisille voimille! Lisää koneita vaan ryskäämään metsiin, ja jos erikoisjäreää puuta jää yli, niin voisi markkinointimielessä keittää yhden ekstrakattilallisen sellua ja painattaa oikein kiiltävälle paperille tuollaiset kalenterit. Niitä voisi sitten markkinointimielessä jakaa sidosryhmille ja medialle, saisi vihervasemmisto pitkän nenän

 • Rane

  Suomessakin osataan pöyristyä.Petelius pyytelee nyt anteeksi saamelaisilta ja romaneilta.Milloin on vuorossa hyvän sketsiviihteen ystävät?

  https://yle.fi/uutiset/3-11079638

  puunhalaaja

  Jos PPP sydämessään kokee anteeksipyynnön tarpeelliseksi, niin siitä sitten vaan, en osaa paheksua sitä. Toisaalta minua ei kyllä sekään häiritse, että Kalliala ei näe syytä pyydellä anteeksi.

  Rane

  Kalliala ei ole Vihreä poliitikko.

  puunhalaaja
  Rane

  Saapas nähdä milloin Mikko joutuu anomaan anteeksiantoa.

  puunhalaaja

  Mikolla on elämä jo ohitse, ei tarvitse pyydellä anteeksi. Maustetytöille kävi vähän hassummin. Jää emmat pääosin saamatta, ja ilmeisesti myös esiintymisiä on koitettu estää. :-/

  Musta miäs

  Joo eikä oo enää Tiernapoikien Murjaanien kuningasta mustattuin naamoin. Kai tässä joutuu kohta vaihtamaan nimimerkin ja pyytelemään anteeksi vaikka en haluaisi olla kyllä Vihreä miäs. Maustetytöillä ihan kivoja lakonisia biisejä joista jopa tykkään ja olen itsekin soitellut.

  Rane

  Nimimerkiksi Pieni vihreä mies ?

  https://hikipedia.info/wiki/Pieni_vihreä_mies

  Rane

  Onks pakko pyytää anteeks jos ei taho?

  Rane

  Enää ei kerkiä pyytää anteeksi vaikka tahtoiskin.

  https://yle.fi/uutiset/3-11116975

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 41)