Keskustelut Metsänhoito Metkatukien käsittelyajat

Esillä 8 vastausta, 31 - 38 (kaikkiaan 38)
 • Metkatukien käsittelyajat

  Miten kauan Metkan käsittelyajat ovat esim. taimikon perkauksen ja nuorenmetsän hoidon hakemuksissa, entä terveyslannoituksen ?

  Omat kokemukset kyseisistä toteutusilmoituksista.

 • Tolopainen

  Metkassa lähetetään vain hankkeen toteuttamisilmoitus. Terveyslannoituksesta tehdään tukihakenus.

  Apli

  Ei muuta kun tukia hakemaan, voi olla että rahat loppuu ja parempi tietysti että kaikki tukirahat käytetään, valtion nykyisessä rahatilanteessa näitäkin tukia leikataan melko varmasti jatkossa.

  Visakallo

  Toteutin kaikki mahdolliset hankkeet Kemerana. Niiden maksatukset hoituivat normaalisti yhdessä yössä. Nyt pidän pari vuotta taukoa, niin ehtii tämä Mekan alku-suma purkautua.

  jees h-valta

  Toloppa siis tekee vain toteuttamisilmoituksen, Ei varmaan halua vastaanottaa rahaa kun noin saivarteluksi heittää. Kait muistat sen laittaa vaikka lisätietoihin että teit vain etkä halua rahaa.

  ollikolli

  65 päivää kesti eikä todellakaan ole tekoälyn tekemä automaattinen käsittely vaan ihan ihmisvoimin päätökset tehdään. Terveyslannoitushakemukset käydään todella tarkasti läpi ja lisätietojen toimittamisen jälkeen tukipäätöken sain. Taimikonhoidon tukianomuksen tein pari viikkoa ennen terveyslannoitushakemusta, molemmat käsiteltiin samanaikaisesti.

  Izuzuuppinen

  Loppuivatko Metka-rahat jo eli turhaanko raivasin?

  Apli

  Tuskimpa turhaan raivasit, rahat tulee jos hakemus on tehty mutta voi ottaa sen 2kk aikaa..

  Marjametsä

  Automatiikka ei vielä toimi,  ja luultavasti menee käsityöksi. Työntekijöitä irtisanottu ja lomautettu, lisäksi kesälomat menossa. Siitähän ne viiveet tulee vaikka byrokratiasta jäänyt kemeraan verrattuna puolet pois, nykyisin kun on pelkkä toteutusilmoitus.

Esillä 8 vastausta, 31 - 38 (kaikkiaan 38)