Keskustelut Metsänhoito metsäkeskukset on saamattomia

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • metsäkeskukset on saamattomia

  Kyllä minä niin mieleni pahoitin…..
  Mitähän siellä värkätään ku päätöksiä ei tule! Nuoren metsänhoitoon hain joskus lokamarraskuussa mutta ei vaan tule. poika jätti samana päivänä hakemuksen ni hyväksyntä tuli jo lumien aikana. Soittelinki sinne ja järjestyksessä kuulemma käsittelevät. Järjestyshän se on huonoki.
  No eihän se mikään katastroohvi ole ku nuoren mettän hoidon saa alottaa ku hakemus on jätetty.
  Toisin on terveyslannoitus. olen sitoutunut ottaan vastaan kaiken kemijärven tuottaman tuhkan. Parisataa tonnia on jo tullu ja viikottain tulee lisää. Kaikki laskelmat ja koko budjetti menee tietysti ihan vituralleen. Ei kuulemma kelpaa kemeraan ennen hyväksyttyä päätöstä hommatut.
  Kyllähän minä ne mettään levitän tietysti. Viistoista hehtaaria jo lannoitin ja tuon preesveniläisen suojatyöpaikka toimiston takiatuli pikkusen takkiin.
  Näin lapissa, eikä se näytä olevan eteläsavossa juuri kummempaa.
  Voihan perse!

 • hatelo

  Onko tullut kenelle jo hyväksyttyjä rahoituspäätöksiä keväällä ennen hakusulkua lähetetyistä hakemuksista?Haudan hiljaista on minun suunnalla ollut.

  sammeli

  Marraskuussa ja tammikuussa tehty nmh toteutusilmoitukset, mitään ei ole kuulunut.

  Varsi

  Vanhimmat toteusilmoitukset kohta vuoden vanhoja ja tukia ei ole tullut. Ei kuvittelis olevan mahdotonta tehdä tilisiirtoa, edes metsäkeskuksen työ innolla.

  ChesterC

  Paha nuijia päätöksiä kun nuijan varsi on poikki. Ei siinä teippailut auta.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  ChesterC:
  ”Paha nuijia päätöksiä kun nuijan varsi on poikki. Ei siinä teippailut auta.”

  Kerroppa tarkemmin mikä siellä mättää, ilmeisesti asian tunnet sisältäpäin?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Metsuri motokuski

  Olette varmaan nähneet sen paperinivaskan joka päätöksen mukana tulee ja vielä kahdella kielellä. Ei ole ihme ettei montaa päätöstä ehdi päivässä tekemään. On siinä byrokratia valitusosoitteineen taas tehnyt ihmeitä.

  Tolopainen

  Kun ei mitään tukia ano, ei tule ongelmia järjestelmän kanssa. Se on turha valittaa, jos ei omilla varoillaan saa metsiään hoidettua. Mykää pois, jos rahat eivät riittä.

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)