Keskustelut Metsänomistus Metsäkeskustelua myös toisaalla

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 36)
 • Metsäkeskustelua myös toisaalla

  Jos keskustelu ei lähde käyntiin täällä, keskustelun voi siirtää myös muille foorumeille, esim. suomi24/keskustelut/talous/maatila ja metsä/metsänhoito -osastolle. Lukijamäärät voivat olla jopa suurempia kuin Metsälehden sivuilla konsanaan. Muitakin hyviä keskustelufoorumeja varmasti on.

 • jees h-valta

  Olen myös tiedustellut esim. Aarre-lehden kiinnostusta parannella omaa keskustelumahdollisuuttaan. Infoan lähiaikoina kun saan vastauksen sähköpostiini.

  Anton Chigurh

  Kaikesta huolimatta 311 ”members” tällä hetkellä ja lisää tulee koko ajan.

  Der Steppenwolf

  jees h-valta

  Mitä teemme niillä ”äänettömillä” kirjautujilla?
  Jotka kaiketi ovat palstan tason tiedostaneet.

  Visakallo

  ”Suurin osa siitä sakista on niitä entisiä vierailijoita, niitä piskejä ja paskanheittäjiä. Nyt kun pitäisi valita joku linja tuuliviireilyn ( ”ja kyllä se toistakymmentä kuutiota kasvaa” tasoisten professoreiden peesailun lisäksi) asemasta, niin ollaan hiljaa kuin kusi sukassa.”

  Der Steppenwolf

  Antonkin voisi jo meidän muiden tapaan aloitella asian kirjoittamisen tuon jatkuvan paskanjauhamisensa sijaan, vai onko pajatso päässyt vuosien mittaan tyhjentymään?

  e.uro

  Suomi24 ei ole osoittautunut toimivaksi foorumiksi, turhaa räkytystä on siellä vielä enemmän kuin entisellä Metsälehden palstalla, Aarre on mielenkiintoinen vaihtoehto. Nykyisellä palstalla jopa Anton on siistinyt suutaan, liekö syynsä siinä, että peräkylän pythonin (kuten allekirjoittaneenkin) sähköpostiosoite vuosi tuoreelta palstalta julkiseksi. Onko Anton tämä etunimi.kirjain.sukunimi gmail-osoite vielä käytössä?

  Anton Chigurh

  Se on osoitteeni, ainoa sellainen. Toistaiseksi ei ole yhtään viestiä tullut, vaikka innolla olen odottanut. Kukaan tosin ei ole koskaan uskaltanut häirintäsoittaakaan.
  Eikä täälläkään enää tarvitse niin usein lahjepiskejä potkia.

  Der Steppenwolf

  jees h-valta

  Enpä todella ihmettele.
  Tuo p…a ei pöyhimällä kummene.

  Korpituvan Taneli

  Olen ollut Suomi24 palstalla Vaari nimimerkillä yhtä kauan kuin täälläkin (n. 6vuotta). Alkuun siellä oli ihan kivasti kirjoittajia, mutta se on hyytynyt ja formaattiakin on muutettu epäedulliseen suuntaan. Siellä tosin moderointi pelasi hyvin.
  Ei siitä ilmeisesti ole haastajaksi.

  Samoin olen luonnossa.net (Aarre-lehti?) palstalla nimimerkillä Vaari. Se nyt on ainakin kuollut palsta. Sen ongelma on siinä että se ei näy mihinkään se palsta, sinne ei satunnainen matkailija eksy. Pitää tietää missä se on. Aikanaan joku sitä täällä mainosti ja siten sen löysin.
  Yksi hyvä puoli siinä on, siellä voi lähettää yksityisviestin toiselle nikille.

  Jos Jees H-valta löydät jotakin, niin voisihan tässä useampaankin paikkaan kirjoittaa, ellet sitten pane pahaksesi kun tunkeudun perässä.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  jees h-valta

  En pane pahakseni korpitupa kunhan lopetat omien viestiesi poistelun että kerkiän edes lukea ne. Ja eritoten muutkin haluavat. Tähänkin vastasin jo mutta ei edellytä omasi poistamista.

  Korpituvan Taneli

  Olen yleensä poistanut vain viestejä joiden kohdeviesti on jo poistunut.
  Muutamia tarpeettomiksi käyneitä olen myös poistanut. esim. niitä joilla olen auttanut uusia ketjuja listan kärkeen.

  Kiusantekoa en mielestäni ole harrastanut poistoillani.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 36)