Keskustelut Metsänomistus Metsälehden tapaaminen Pudasjärvellä 3.-5.8.2012

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 146)
 • Metsälehden tapaaminen Pudasjärvellä 3.-5.8.2012

  Palstalaisten ”perinteinen” tapaaminen on jälleen suunnitteilla! Ajankohta tulee olemaan 3.-5.8.2012. Tällä kertaa paikkana on Pudasjärven Sarakylä. Majoituspaikaksi on varattu Piipposen pirtit.

  Järjestejänä toimii allekirjoittanut, jolle voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen: tuomas.pihlaja@pp.inet.fi. Ilmoittautumiset ainoastaan sähköpostilla (tai kasvotusten!)

  Lisäksi Facebook:n käyttäjät löytävät tapahtuman osoitteesta: http://www.facebook.com/events/204790682970284/ (huom. rikkoutuva linkki!)

  Ilmoittautumisen yhteydessä tulisi mainita mm. nimimerkki palstalla, nimi, majoitustarve (pe-su, pe-la tai la-su), halukkuus lauantain yhteiseen ruokailuun… Hinta 2 yön majoitukselle ja lauantain ruokailulle on n. 35 €. Hinta tarkentuu lähempänä tapahtumaa, kun tiedämme osallistujamäärän tarkemmin..

  Ylläolevalla hinnalla ilmoittautumista kestää 1.7.2012 asti… Sen jälkeen tuplahinta… (Heh… Vitsi… Eihän näitä nyt Suuren Savotan malliin järjestetä… Eihän?)

  Ilmoittautuneita on tällä hetkellä 7 nimimerkkiä ja 2 ”seuralaista”. Mukaan mahtuu vielä…

  Edit: Päivitetty osallistujamäärä 13.5.2012

 • Iron Man Iron Man

  Lieneekö Taneli-pappa kovinkin läheistä sukua meirän vaarille,on meinaa aikas paljon samaa näköä.

  Pinsiön vaari

  En voi vedota edes reumatismiin kun en ole ilmottautunut. Kävi vaan niin että vaarit ja muut kyläläiset pisti v 1912 pystyyn Pinsiön osuuskassan. Me nykyvaarit päätettiin pitää 100 vuotisjuhlat. Monien vaiheiden jälkeen kekkerien pitopäiväksi valittiin sama viikonloppu kun tässä Pudasjärven tapaamisessa. Ei voi olla samaan aikaan kahdessa paikassa.

  Ne pari tapaamista joissa olen ollut ovat olleet oikein onnistuneita. Vieläkin kiitoksia Musta miäs ja Anneli Jalkanen! Samoin tervehdys kaikille mukana olleille ja kiitokset mukavista tuokioista! Toivottavasti ”perinne” jatkuu ja pääsemme taas joskus yhteen tapaamisen merkeissä. Pitäkää pitkään muisteltava tapaaminen!

  Aika nopeasti erilaiset vanhat asiat unohtuu jos niitä ei pidetä esillä. Nämä Tampereen seudun Osuuspankinkin johtomiehet eivät tienneet firmansa vanhempien osien ikää. Siinä kun nikottelivat me kyläläiset päätettiin että juhlat pidetään ja varattiin seuratalo, hankittiin esiintyjät yms. No pakkohan pankinkin oli tulla mukaan. Että tälläisten vaiheiden jälkeen saan kai anteeksi etten tule Pudasjärvelle?

  Puun takaa

  ”Legendojen joukkoon voitaneen lukea äärimmäisen nerokas sanan säilän käyttäjä Anton.”

  Oletko Rautamies nyt aivan tosissasi? Kaikki on tietysti suhteellista. Monihan pitää itseään Teräsmiehenäkin, vaikkei ole muuta kuin paidanhelma takapuolelta ruosteessa.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  AC:n kirjallinen esitystaito on huippuluokkaa. Toinen hyvin tasokas kirjoittaja on ”suorittava por… eiku porsas”

  Nämä ovat kuitenkin makuasioita. Kaikki eivät tykkää värikkäästä kielenkäytöstä.
  Suomen kieli antaa mahdollisuuden mahtavaan kielenkäytön akropatiaan, jonka varsinainen mestari oli Aleksis Kivi. Varsinkin teoksessaan Seitsemän veljestä.

  Puun takaa

  On erinomainen asia, että Korpituvan Taneli pääsee tapaamiseen hieman huolehtimaan Antonin käytöksestä. Asiastahan on myönteisiä kokemuksia aikaisemmassa tapaamisessa.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Mitä se puuntakuinen siinä rutisee?

  Sytkykään ei ole vielä ilmoittaunut!

  Jos kiinnostaa muutaman valovuoden velijussijalkasen puuntuotantotapoja edistyksellisemmät metodit, niin niihin pääsee pudasjärven tapaamisessa mahdollisesti tutustumaan.
  Asia riippuu hieman siitä, osaavatko osallistujat käyttäytyä asiallisesti ja hillitysti. Ja kunnioituksella.

  Puun takaa

  Antonin on aika vaikea anella toisten kunnioitusta itselleen, jos vähänkin muistellaan hänen itsensä suhtautumista meitä muita kohtaan. Hän on aivan tavallinen kuolevainen kaikkine virheineen ja puutteineen kuin me kaikki muutkin. Kuvitelma omasta erinomaisuudesta on syntynyt täysin hänen omassa päässään.

  Peräkylän Tarzan

  Minäkin, vaikka melko ulkopuolinen tähän keskusteluun olenkin, kehoittaisin Antonia vähä nöyrempään asenteeseen muita palstalaisia kohtaan. ”Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan”…

  Visakallo Visakallo

  Jahas, täällä on näköjään ehtoolla ollut oikein älyllinen keskustelu.

  Visakallo Visakallo

  Tällä palstan Antonilla tuntuu olevan tärkeämpää nielipiteen esittäjän henkilöllisyys kuin itse asia. Niin kauan kuin täällä esiinnytään nimimerkeillä, ei henkilöllisyydellä ole merkitystä. Eihän tämä ko. Antonkaan ole tietääkseni itseään esitellyt juuri lainkaan. Hän on ilmeisesti metsänomistaja, mutta muuta tietoa hänestä ei taida sitten ollakaan.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 146)