Keskustelut Luonto Metsämiesten Säätiö palkitsi jälleen hyviä tyyppejä

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)
 • Metsämiesten Säätiö palkitsi jälleen hyviä tyyppejä

  Merkitty: 

  Hieno elehän se on.  Miten hyvin Suomen urheilussa menisikään jos sielläkin palkittaisiin hyviä tyyppejä.  Niskuroijjat ja muuten hankalat tyypit kuitenkin tuovat valtaosan menestyksestä kuten esimerkiksi Nykäsen Matti. Vikuravarsa näyttää tuo Iivokin olevan tai oli herrojen hampaissa alkuvuosinaan.  Mukavahan se on oilla varmaankin firmassa jossa kaikki alaset on yees miehiä ja ainaisesti positiivisia. Epäilen kyllä

 • Rane

  No joo,ehkä Matti Liimatainenkin saa joskus stipendin.

  Uusimpia tuloksia – Metsämiesten Säätiö (mmsaatio.fi)

  Per Ä Reikäs

  👍Tomperi👍

   

  isaskar keturi

  Kyllä ”hyvät tyypit” tunnustuksensa ansaitsee, mutta ylikorostettu yhteishenki ja kiva työpaikka mentaliteetti pyllistää lahjakkaille, jotka sitten vaihtavatkin työpaikkaa, kun ei voi tehdä parastaan. Arvaatte sitten, kuinka tämä jätetty firma pärjää kilpailussa keskinkertaista tekemällä?

  Rane

  No jos joku on oikeasti lahjakas ja tekee menestystä tuovia asioita niin kyllä siitä useimmiten palkinto/palkka seuraa.Hankala tyyppikin selitetään persoonalliseksi.

  isaskar keturi

  ”Hankala tyyppi” on aina jonkun mielipide. Jotkut vaan eivät jaksa ”piirileikkejä”.

  Yhteistyökykyyn/kyvyttömyyteen liittyy paradoksi. Mitä kertoo sellaisen henkilön yhteistyökyvystä se, jos hän ei halua tehdä töitä ”yhteistyökyvyttömän” henkilön kanssa? Kaikkien kanssa pitää tulla toimeen, jos se edistää tuloksen tekoa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  No riippuu vähän yhteistyökyvyn laadusta. Jos ihminen vaikka haluaa sanella päätökset, tai menee jokaiseen tilanteeseen oma etu edellä, muilla voi olla vaikeaa. Osa ihmisistä ei puolestaan kestä omastaan eroavia mielipiteitä lainkaan kun on huono itsetunto tms. Narsistit ja manipuloivat psykopaatit sitten vielä erikseen.

  Rane

  ”Kaikkien kanssa pitää tulla toimeen, jos se edistää tuloksen tekoa.”

  No silloinhan on ns.hyvä tyyppi joka saa Metsämiesten Säätiön tunnustuksen?

  Per Ä Reikäs

  EDIT

  Rane
  Puuki

  Oletteko muuten osallistuneet metsämiestensäätiön rahoitukseen puukauppojen yhteydessä ?   Onko homma nykyään sissäänpäin lämpiävää sullemulle- touhua vai toimiiko tuo ihan kunnolla kuten kuuluisi ?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)