Keskustelut Luonto Metsämiesten Säätiö palkitsi jälleen hyviä tyyppejä

Esillä 7 vastausta, 11 - 17 (kaikkiaan 17)
 • Metsämiesten Säätiö palkitsi jälleen hyviä tyyppejä

  Merkitty: 

  Hieno elehän se on.  Miten hyvin Suomen urheilussa menisikään jos sielläkin palkittaisiin hyviä tyyppejä.  Niskuroijjat ja muuten hankalat tyypit kuitenkin tuovat valtaosan menestyksestä kuten esimerkiksi Nykäsen Matti. Vikuravarsa näyttää tuo Iivokin olevan tai oli herrojen hampaissa alkuvuosinaan.  Mukavahan se on oilla varmaankin firmassa jossa kaikki alaset on yees miehiä ja ainaisesti positiivisia. Epäilen kyllä

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Se on Metsäsäätiö ei Metsämiesten säätiö joka saa puukaupoista osuuksia. Metsämiesten säätiön pitäisi päivittää nimensä sukupuolineutraaliksi. Ehdotuksia?

  Puuki

  No niinpä onkin. TY.

  Metsämiesten säätiö voisi olla minun puolesta vaikka moniväristen säätiö.

  Rane

  Metsämiesoletettujen säätiö.

  Reima Muristo

  Lintilä pitäisi palkita ihan rehellisillä potkuilla. Ei itse älyä tehdä tarvittavia johtopäätöksiä ja erota. Kuvittelee että valtiolla on loputtomasti rahaa jota kylvetään.

  Jätkä

  Niin kauvan kuin on esim Eduskunnan puhemies, niin muutkin perinteiset nimikkeet saavat minun mielestäni olla ennallaan.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Vitsillähän minä… kyllä palomieskin olisi saanut olla ennallaan vaikka pelastaja kuvaakin tointa paremmin. Kun pelastusalan mies ja rovasti kohtasivat, he totesivat että kun toisen homma loppuu niin toisen siitä alkaa… pelastusalalla kuitenkin molemmat!

  Visakallo Visakallo

  Kävisikö uudeksi nimeksi Metsätekijöiden säätiö? Löysiä metsähöpöttäjiä ja suoranaisia metsähuijareita meillä on  nurkat väärällään.

Esillä 7 vastausta, 11 - 17 (kaikkiaan 17)